10.05.19 PI Nyheder

Nye stærke, faglige kræfter til Procesindustrien sekretariat.

Foråret virker til for alvor at have fået fat på danskerne, og med forårets kommen byder vi velkommen til en ny stærk faglig profil i Procesindustriens sekretariat

Her byder vi velkommen til chefkonsulent Louise Bank, som per 1. maj overtog rollen som sekretariatsudvalgsansvarlig for PIs afgiftspolitiske udvalg (APU) efter Dorte Ibsen.

Louise har en fortid i Skatteministeriet og Energitilsynet, og har siden 2015 arbejdet som Chefkonsulent i DI energi. Her har hun været med til at forme DIs Klima- og Energipolitik.

”Jeg er rigtig glad for at starte som ny sekretariatsudvalgsansvarlig for Procesindustriens APU udvalg. Procesindustrien er en blomstrende medlemsforening med store interesser inden for det afgiftspolitiske område, og jeg glæder mig til at lære medlemmerne at kende.”

Hvis du har nogle spørgsmål til Louise eller du har nogle forslag til nye fokuspunkter inden for det afgiftspolitiske område, skal du være velkommen til at kontakte Louise. Det næste møde i Afgiftspolitisk Udvalg finder sted d. 04-06-2019, og vil blive afholdt over Skype.  

Markus Tang
Skrevet af:

Markus Tang