07.05.19 PI Nyheder

Virksomhedernes verdensmål

Har du behov for at forstå, hvorfor det strategiske arbejde med bæredygtighed er et nyt grundvilkår for din virksomhed? Så har du stadig chancen for at komme med til konferencen ”Virksomhedernes Verdensmål” den 15. maj i Industriens Hus.

Med vedtagelsen af 2030 Verdensmålene i General Assembly i New York City, har FN for alvor lagt op til at inkludere initiativer fra verdens virksomheder. Specielt blandt medlemmer i Procesindustrien er der stor interesse for, hvilke forretningsmuligheder den nye agenda indeholder. På dagen får du mulighed for at møde Chr. Hansen, og andre førende eksperter på området som deler deres viden om bæredygtig business.

Det er på baggrund af projektet ”Fra filantropi til forretning”  at rejsen nu fortsætter for at gøre bæredygtighed til god business. Ved konferencen vil foredragsholderne blandt andet komme ind på, hvordan bæredygtighedsmålene kan anvendes både til at tiltrække nye talenter, og til at motivere eksisterende medarbejdere. Ydermere, vil du kunne lære fra virksomheder, der har udviklet cirkulære forretningsmodeller og tage de første skridt i retning af at gentænke din egen virksomheds værdikæder i cirkulær retning.

Vil du vide, hvordan andre medlemmer af Procesindustrien arbejder metodisk med at integrere verdensmål i kerneforretningen? Og vil du vide, hvorfor arbejdet med bæredygtighed vedrører hele organisationen – lige fra indkøb, innovation, produktion og salg? Så skal du ikke gå glip af denne konference, hvor du også selv får mulighed for at dykke ned i metoder og processer til inspiration i dit videre arbejde hjemme på virksomheden.

Deadline for tilmelding er d. 8. maj. Du kan læse mere om foredragsholdere og workshops her.

Markus Tang
Skrevet af:

Markus Tang