24.10.19 PI Nyheder

Få din medarbejder opgraderet med ny akademiuddannelse i kvalitet og måleteknologi – på deltid

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder en 3-årig deltidsuddannelse - også som enkeltfag – der kan opgradere procesoperatører eller lærlinge i kvalitet og måleteknologi – to hold er allerede startet.

Ud fra efterspørgsel fra industrien i Danmark, har Erhvervsakademi Aarhus etableret en ny uddannelse i kvalitet og måleteknologi, tilegnet eksempelvis drift- eller procesoperatører, der gerne vil udvikles og forbedres.

Medarbejderen bliver undervist i teori, opgaveregning og at anvende læringen i praktiske sammenhænge, i laboratoriet. Deltageren lærer at håndtere situationer inden for grundlæggende måleteknik, og derudover opnår medarbejderen kompetencer inden for måleteknik, måling, kalibrering og kvalitetssikring. Deltagerens kritiske sans for målinger skærpes, hvilket kan være afgørende i mange virksomheder i procesindustrien.

”Der er en efterspørgsmål i Danmark på medarbejdere med kompetencer i kvalitet og måleteknologi. Vi har ny viden inden for området, som medarbejdere og virksomheder har brug for. Vi er vant til at tilrettelægge uddannelser, der kan bruges i virksomhederne, fordi vores undervisning både består af teori og er praktisk orienteret.” Fortæller Dorte Ydemann Pedersen, uddannelseschef på Erhvervsakademi Aarhus. Videre fortæller hun, at hun glæder sig til at byde velkommen til de to hold, der allerede er startet.

Xenia Justiniano
Skrevet af:

Xenia Justiniano

Relateret indhold