18.02.20 PI Nyheder

Få ledige pladser tilbage til kompetenceudvikling af din medarbejder, snup en plads til proceslederen

Det næste Proceslederhold – hold 22 – starter d. 17. marts 2020

Procesindustrien har sin egen lederuddannelse målrettet virksomheder med procesanlæg. Virksomheder med små og store procesanlæg i Danmark har brug for faglært arbejdskraft for at kunne opretholde produktionen og konkurrere med udenlandske virksomheder. Så hvis du vil fastholde dine medarbejdere har du mulighed for at tilbyde dem uddannelsen som procesleder, der matcher de udfordringer, procesindustrielle virksomheder har i hverdagen.

Allerede 14 udviklingsparate medarbejdere er tilmeldt proceslederuddannelsen på hold 22, og med de resterende 4 ledige pladser tilbage kan du også få kompetenceudviklet en eller flere af dine medarbejdere. Kom til tasterne og få bonussen med på et tilskud på 6.000 kr. pr. deltager, du tilmelder, hvis din virksomhed er medlem af Procesindustrien.

Ud over en skræddersyet uddannelse får din medarbejder også mulighed for at deltage i den årlige faglige konference, hvor procesledere rundt om i landet netværker, bliver inspireret og deler deres faglige viden med hinanden. Du kan læse mere om Årsdag for Procesledere her

Lasse Allan Pedersen, EL Mester hos Nordic Sugar, der netop er tilmeldt hold 22 udtaler:

”Jeg har en forventning om, at Proceslederuddannelsen vil være med til at give mig et godt personligt løft i min personlig leder egenskaber, da jeg som udgangspunkt er en faglig stærk leder. Jeg forventer at lære om nogle gode værktøjer til ”den svære samtale” samt sparring med mine medkursister i samme rolle.”

Tilmeld din medarbejder her.

Læs mere om proceslederuddannelsen her.

Xenia Justiniano
Skrevet af:

Xenia Justiniano