GettyImage

05.12.19 PI Nyheder

PI’s Proceslederuddannelse er en succes – igen – skal du med?

Siden 1999 har PI haft sin egen lederuddannelse, der hedder ”Proceslederuddannelsen”, da virksomhederne i PI har komplekse processer, er der brug for specialuddannet arbejdskraft der kan løfte og optimere produktivitet og trivsel. Du kan tilmelde dine ledere til Proceslederuddannelsen nu, med holdopstart i 2020.

Procesindustriens verden er ganske unik, da virksomhederne arbejder 24/7/365, og med komplekse processer og typisk i holddrift. Vores medarbejdere er derfor højt specialiseret med store kompetencer indenfor styring og kontrol af processerne. Hvis vi skal udnytte vores medarbejders viden og evner, kræver det en skræddersyet lederuddannelse. Derfor har vi i PI har vores egen lederuddannelse, som matcher det behov, der efterspørges.

Proceslederuddannelsen har fokus på at udøve god ledelse. Uddannelsen overvåges løbende af Procesindustriens udvalg for at sikre, at det faglige indhold og kvalitet konstant udvikles til morgendagens produktion 24/7/365. Undervisere på uddannelsen har stort kenskab til procesindustrielle virksomheder, og besøger dem i forbindelse med netværksmøder hos de enkelte proceslederhold.

”God ledelse giver god produktivitet og høj trivsel på samme tid. Vi skal derfor udvikle vores medarbejdere, således at dette opnås. Vejen dertil er vores procesledere. Som dokumentation for uddannelsens effekt er jeg stolt over det faktum, at proceslederuddannelsen har en tilfredsheds rate på gennemsnitligt 9, på en skala fra 0-10, hvor 10 er det bedste”.
- Michael Olsen, Betterways.

Tilmeld din medarbejder her

Du er også velkommen til at kontakte PI eller vores samarbejdspartner direktør Michael Olsen, Betterways,  tlf. 2013 1272 – michael@procesleder.dk

Relateret indhold