13.11.20 PI Nyheder

Ny udvalgsformand for KOP

Bodil Klink Larsen er ny formand i PI’s udvalg for Kompetence og Overenskomst i Procesindustrien (KOP).

Bodil Klink Larsen, der er People & Organisation Director for Product Development & Supply hos Lundbeck, overtager formandsposten i KOP efter Charlotte Lorentzen, Site Director hos Chr. Hansen.

KOP arbejder blandt andet for at flere unge skal motiveres til at tage en erhvervsuddannelse på det tekniske område, og virksomhederne skal tilbyde dem en praktikplads. Samtidig vil de sikre, at uddannelser, herunder PI’s egen procesoperatøruddannelse giver de kompetencer, som procesvirksomhederne efterspørger. Et særligt fokus er på kompetenceudvikling af medarbejderne i denne høj teknologiske industri.

”Jeg glæder mig til arbejdet med at sikre, at danske virksomheder med procesanlæg fortsat har adgang til kvalificeret arbejdskraft i hele landet, og at vi har uddannelser og efteruddannelse, der er opdaterede og afspejler industriens behov”, fortæller KOP’s nye formand, Bodil Klink Larsen.

Bodil har været en del af udvalget siden 2015, og har derfor stort kendskab til de mærkesager, som KOP beskæftiger sig med. Bodil har også tidligere været en central drivkraft i arbejdet for at få etableret den opgraderede uddannelse ”Procesoperatør med pharma-speciale”. Læs mere her.

Du kan læse mere om KOP her.

Relateret indhold