09.06.20 PI Nyheder

Proceslederuddannelsen scorer top karakter og trodser COVID-19

Det igangværende proceslederhold foregår over Microsoft Teams. Men kvaliteten er i top og uddannelsen scorer højt på tilfredshedsundersøgelsen.

Procesindustrien har sin egen erhvervsuddannelse, nemlig proceslederuddannelsen. Den er målrettet virksomheder med procesanlæg. Virksomheder i Danmark, har brug for faglært arbejdskraft for at kunne være konkurrencedygtige og for at opretholde og udvikle produktionen. Proceslederuddannelsen matcher de udfordringer procesindustrielle virksomheder har i hverdagen.

Grundet COVID-19 modtager det igangværende proceslederhold undervisning via Microsoft Teams. På trods af de udfordringer, har Proceslederuddannelsen sikret samme høje kvalitet. Line H.G. Larsen, Fortum, fra det igangværende hold fortæller:

”Uddannelsen har fungeret overraskende godt over Teams! Jeg var lidt skeptisk inden vi startede, men det er blevet gjort til skamme. Underviserne er gode til at få os inddraget aktivt i undervisningen selvom vi ikke sidder sammen fysisk, og der er oprettet virtuelle rum, hvor vi kan diskutere og sparre i mindre grupper”.

Jens Christian Hald, Fortum Waste Solutions, der også deltager på holdet, påpeger, at det i nogle tilfælde kan være en fordel at kurset foregår online, fordi tiden bliver brugt mere effektiv og transporten er helt afskaffet. De positive fortællinger kan spejles i evalueringsskemaet, der viser at tilfredshedsgennemsnittet generelt ligger på 8.45 - uanset COVID-19 og online undervisning. 
Kursisterne har netop færdiggjort de første 2 moduler. De har allerede opnået nye kompetencer, og fået kenskab til værktøjer, de kan anvende i hverdagen. Jens Christian Hald, Fortum Waste Solutions, fortæller:

”Udover netværket og den uvurderlige sparring er jeg blevet beriget med nogle virkelig gode værktøjer til at hjælpe min i min daglige funktion. Min personlige Insights Discovery profil sammenholdt med dem, mine kolleger på arbejdspladsen besidder, har givet mange tanker om, hvorfor vi kommunikerer og reagerer som vi gør. En åben og gentagen dialog med min chef mellem modulerne om mine handlingsplaner er også uvurderligt. Kort sagt, de to teams-moduler vi har haft har været yderst interessante og nyttige. Jeg har derfor store forventninger til fremtidige moduler.”

Vil du også optimere og kvalificere din medarbejder, kan du allerede nu tilmelde dem næste proceslederhold, der starter i marts 2021. Der er rift om pladserne: tag kontakt allerede nu.

Her kan du læse mere om proceslederuddannelsen.

Xenia Justiniano
Skrevet af:

Xenia Justiniano