Oversigt

05.02.21 PI Nyheder

Få en opdateret oversigt over relevante lærlingeuddannelser i PI

Procesindustriens virksomheder kan nu få en opdateret oversigt over relevante lærlingeuddannelser. Hent oversigten her.

Det kan være svært at have det fulde overblik over, hvilke lærlinge og elever der passer til netop din virksomhed. Det kan du nu få hjælp til, da DI har udarbejdet en oversigt specifikt målrettet virksomheder i Procesindustrien, der kan give inspiration til at finde de relevante elever og lærlinge til jeres procesvirksomhed.

Se den opdaterede oversigt ovenfor, eller download oversigten her: Lærlinge og elever: Procesindustrien

Deltag i PI's uvalg for Kompetencer og Overenskomst i Procesindustrien

PI’s uddannelsesudvalg KOP – Kompetence og Overenskomst i Procesindustrien - arbejder for at sikre kvalificeret arbejdskraft til danske virksomheder med procesanlæg, der kører 24/7. Som en del af udvalget, får du indflydelse på uddannelsen som procesoperatør og tilgangen til lærlinge, ligesom du nyder godt af den videns- og erfaringsudveksling omkring HR- og overenskomstmæssige forhold, som foregår mellem medlemmerne af udvalget.

KOP arbejder for, at flere unge danskere skal motiveres til at tage en erhvervsuddannelse på det tekniske område, og at virksomhederne skal tilbyde dem en praktikplads. Samtidig sikrer udvalget, at uddannelser, herunder vores egne procesoperatøruddannelser, giver de kompetencer, som procesvirksomhederne efterspørger. Bliv en del af udvalget eller læs mere om KOP her.  

DI Lærepladsfællesskabet

Hvis din virksomhed har brug for hjælp eller rådgivning til at rekruttere en lærling, så meld jer ind i det nye gratis netværk ”DI Lærepladsfællesskabet”. Her vil du løbende få en række værktøjer og mere viden om at uddanne. Kom med i fællesskabet på: Lærepladsfællesskabet

Har du spørgsmål til oversigten, lærepladsfællesskabet eller KOP, kan du kontakte udvalgsansvarlig for KOP (Kompetence og Overenskomst i Procesindustrien) Christine Bernt Henriksen på: cbh@di.dk eller tlf: 33773802

Xenia Justiniano
Skrevet af:

Xenia Justiniano

Relateret indhold