GettyImages

06.07.21 PI Nyheder

Rift om pladserne på proceslederuddannelsen

Det igangværende proceslederhold modtager særdeles positive evalueringer fra kursisterne. Meld din medarbejder til næste hold, før pladserne er taget.

Siden 1999 har Procesindustrien haft sin egen specialiserede efteruddannelse, nemlig Proceslederuddannelsen. Uddannelsen består af 5 moduler med hver sit fokus. Her vil deltageren blandt andet udvikle kompetencer inden for lederrollen, ledelsesværktøjer, ledelseskommunikation og ledelse i vanskelige situationer. De typiske deltagere har direkte ledelse over medarbejdere eller over andre ledere.

Hold 23, der forløber netop nu, er et fuldt hold af ledere fra procesvirksomheder, der ved at Proceslederuddannelsen vil løfte deres ledere til ny standard. Deltagerne kom fra blandt andet IFF, CP Kelco, Nordic Sugar, DAKA, Chr. Hansen, Koppers, RGS Nordic og Fortum.

Uddannelsen har fået meget positive tilbagemeldinger fra kursisterne, der har fået styrket deres kompetencer som ledere i procesindustrien. En af deltagerne, Jonas Henriksen, Shift Supervisor hos FMC Site Rønland, fortæller om forløbet:

”Jeg synes, at det her er noget af det bedste jeg har været på i min lederkarriere. Proceslederuddannelsen er et sted, hvor man kan udvikle sig og sparre med andre ligesindede. Jeg forventer ikke jeg kommer ud, som den “perfekte” leder, men jeg er overbevist om, at jeg med den vejledning og undervisning Michael (Betterways) giver os, at både firmaet og jeg selv vil mærke en positiv forandring”.

En anden af deltagerne, Lena Hougaard Kristensen, der er Shipping Supervisor hos IFF, fortæller:

”Jeg synes at det er en virkelig spændende og inspirerende uddannelse og glæder mig allerede til næste gang vi skal mødes. Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil tage mange faglige og personlige ting med fra denne uddannelse.”

Kan en af dine medarbejdere også have glæde af en praksisnær lederuddannelse, kan du allerede nu tilmelde dem proceslederhold 24 med start i 2022. Der er rift om pladserne, da hold 23 allerede er ved at være fyldt halvvejs op. Hvis din medarbejder skal have én af de resterende pladser, kan du tage kontakt allerede nu.

Som medlem af Procesindustrien får virksomheden et tilskud til uddannelsen på 6.000 kr. Her kan du læse mere om proceslederuddannelsen.

Xenia Justiniano
Skrevet af:

Xenia Justiniano

Relateret indhold