Foto: Colourbox
28.09.21 PI Nyheder

Opdateret lønstatistik fra Procesindustrien: Få de dugfriske tal

Hent lønstatistik – skræddersyet til virksomhedens situation.

Procesindustriens medlemmer har nu mulighed for at indhente de nyeste tal fra lønstatistikken via DI’s adgang til værktøjet Netstat. Via en række ”anbefalede søgninger” er det således nemt at trække tal for enten teknisk-administrativt personale eller for produktionsarbejde, ligesom man kan se de geografiske lønforskelle på tværs af regioner. Der er også mulighed for selv at designe specifikke søgninger baseret på virksomhedens konkrete interesser. Værktøjet baserer sig på de aktuelle tal, som løbende bliver meldt ind af virksomhederne.

Der er udarbejdet en simpel og brugervenlig guide til, hvordan man via sit DI-medlemskab logger sig ind på Netstat og finder frem til de relevante søgninger - Hent guiden her. 

Har du spørgsmål til, hvordan du bruger Netstat, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Michael Eliasen på tlf. 3337 4756 eller mail:  miel@di.dk.

Værktøjet er en klar forbedring i forhold til de rapporter, som tidligere er blevet udarbejdet, idet der er mulighed for at hente tal, der afspejler den enkelte virksomheds geografiske placering og medarbejdersammensætning. I en overgangsfase vil der stadig blive trukket en mere generel lønstatistik, som kan rekvireres ved at kontakte PI’s sekretariatsleder, Søren Jensen, på tlf. 3377 4748 eller mail:  soje@di.dk.

Michael Eliasen

Michael Eliasen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4756
  • Mobil +45 5213 2370
  • E-mail miel@di.dk

Relateret indhold