GettyImages

16.03.21 PI Nyheder

Hjælp at hente til endnu bedre lærlingeindsats

Arbejder du med at uddanne lærlinge i din virksomhed, kan du få adgang til nye værktøjer og viden, der kan hjælpe dig i dette arbejde.

Det er spændende, men kan også være krævende at stå for uddannelsen af lærlinge. DI gør med det nye Lærepladsfællesskab en indsats for at gøre arbejdet lettere og bedre. Ved at melde sig ind i DI’s Lærepladsfællesskab får man som virksomhed adgang til en række inspirerende webinarer, relevante cases og håndgribelige værktøjer til eksempelvis tilrettelæggelse af introduktionsprogrammer, rekruttering, skabeloner til brug for evaluering og feedback og mange andre nyttige guides. Det er gratis for DI-medlemmer at blive medlem af DI’s Lærepladsfællesskab.

Henover de næste par måneder vil der blandt andet blive afholdt webinarer med fokus på om praktik i udlandet, brug af praktikpladsen.dk og hvordan man sikrer en god forventningsafstemning mellem virksomheden og lærlingen.

Læs mere og meld dig ind her: Lærepladsfællesskabet - DI (danskindustri.dk)

Har du ønsker eller ideer til særlige indsatser i forhold til lærlingeindsatsen, som Procesindustrien bør tage fat på, så tag kontakt til chefkonsulent, Christine Bernt Henriksen, på tlf. 3377 3802 eller send en e-mail på cbh@di.dk.

Xenia Justiniano
Skrevet af:

Xenia Justiniano

Relateret indhold