Stemningsbillede fra undervisningen på det nuværende proceslederhold

Procesleder
11.01.22 PI Nyheder

Stor efterspørgsel efter Procesindustriens lederuddannelse

Den mere end 20-årige gamle proceslederuddannelse oplever så stor søgning, at der i 2022 oprettes to hold - ét i marts og ét i august.

Proceslederuddannelsen blev etableret af virksomheder i procesindustrien i slutningen af 1990’erne, da virksomhederne også dengang havde en opfattelse af, at ledelse i procesindustrien var særlig vigtig og krævede nogle særlige kompetencer pga. de specielle udfordringer, der er ved ledelse på skiftehold og i teknologitunge virksomheder.

Nu er der så stor søgning på uddannelsen, at der i 2022 bliver oprettet to hold - ét i marts og ét i august. 

Den mere end 20 år gamle uddannelse består af fem moduler, der afvikles over 6-7 måneder, og er en blanding af teoretiske indlæg og praktisk træning – og hvor forløbet forankres omkring virksomhederne. Der er nedsat en arbejdsgruppe af virksomhedsrepræsentanter fra Procesindustrien omkring uddannelsen, som følger forløbet, kvalitet og indhold.

Vi ved af mange års erfaring, at lederne kommer styrket fra Proceslederuddannelsen til gavn for både bundlinje og trivsel.

Der er stadig ledige pladser på holdet, der starter i august, og som i øvrigt bliver et jubiæumshold. Det er nemlig det 25. hold siden uddannelsens etablering.

Hvis du er interesseret i at vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte Michael Olsen på michael@betterways.dk eller på mobil 2013 1272.

Du kan læse mere om uddannelsen her: Danmarks bedste proceslederuddannelse siden 1999

Foto: Procesleder
Anton Theodor Kornum
Christine Bernt Henriksen
Skrevet af:

Anton Theodor Kornum, Christine Bernt Henriksen, Michael Olsen

Relateret indhold