Nu kan du tilmelde dig næste webinar i Maskinrummet, der handler om, hvordan man på en enkel måde kan udarbejde en produktionsstrategi, der er let at kommunikere op og ned i organisationen.

20.12.22 PI Nyheder

Webinar: Fra vision til effektiv produktionsstrategi

’Maskinrummet’ går tæt på hverdagens problemer i danske produktionsvirksomheder. Tilmeld dig næste webinar og få et indblik i, hvordan de løser udfordringer og højner produktiviteten.

Er du interesseret i at blive inspireret af andre virksomheders arbejde med produktivitet ved at forbedre processer og arbejdsgange, så kig med her.

Mange virksomheder har en virksomhedsstrategi, men der er ikke mange, som arbejder med en konkret produktionsstrategi. Én af de vigtigste årsager til at have en strategi er at sætte retning på udviklingen af produktionen, kende sine begrænsninger og planlægge hvordan og hvornår, der skal sættes ind i forhold til produkt- eller procesmiksets udvikling samt planlægge investeringer mm.

I det kommende webinar den 20. december 2022 vil du møde Nassau A/S, der har fremstillet porte gennem mange år, og er gået fra at være traditionel portbygger til at have et modulært produktprogram. Det har haft en afgørende betydning for udviklingen af produktionen i dag, hvor det er let at skalere op.

På arrangementet vil du få anvist, hvordan du kan udarbejde en simpel produktionsstrategi, som du kan anvende til at kommunikere både op og nedad i din organisation og skabe fælles fremdrift med.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne. 

Tilmeld dig

Klik her
 
Se de tidligere webinarer i Maskinrummet i deres fulde længde herunder. 

 

Reduktion af omstillingstid & omstillinger

De fleste er enige om, at det er vigtigt at have så korte omstillingstider som muligt. I praksis er det dog meget få, der arbejder systematisk med reduktion af omstillingstiderne på deres anlæg og maskiner. Så hvordan skal man prioritere hvilke maskiner, man bør reducere omstillingstiden på først og hvordan gøres det i praksis?

Gennemløbstid & nøgletal

Mange taler om, at gennemløbstiden er en afgørende faktor i ordrebehandling og produktion. Hvad betyder det, når gennemløbstiden er lang, og hvad sker der, når den bliver kortere? Hvilke fordele opnår vi og hvad har indflydelse på gennemløbstiden?

Hoved- og produktionsplanlægning

De fleste af os ved, at kundernes efterspørgsel varierer - og nogle gange rigtig meget. Derudover kan materialeforsyningen også svigte, hvilket i det sidste lange stykke tid har været højaktuelt. Derfor er god hovedplanlægning og produktionsplanlægning i dag en konkurrencemæssig fordel, der understøtter materialeforsyningen, optimal anvendelse af arbejdskraften og udnyttelse af f.eks. produktionsceller.

Medarbejderfleksibilitet

Manglende arbejdskraft er for mange et stort problem, men de fleste sidder på et stort, uudnyttet potentiale som blot skal slippes fri. I dette webinar ser vi på, hvordan du systematisk kan koble udviklingen af dine medarbejderes kompetencer direkte til øget produktivitet.

Flowmontage

I dette webinar går vi tæt på hvordan, du kommer i gang med at ændre din montage fra klassisk standplads-montage til flowmontage inspireret af bilindustriens montagelinjer. Vi tager udgangspunkt i Versalift A/S og deres udvikling. Versalift A/S udvikler og producerer lifte, der bygges ind i varebiler, som bl.a. forsyningsselskaber anvender i stort omfang. Versalift A/S vil fortælle om hvorfor, de er gået gang med det, hvad de har fået ud af det, hvad, du skal være særlig opmærksom på og deres næste skridt.

Anton Theodor Kornum
Skrevet af:

Anton Theodor Kornum

Mark Fisker

Mark Fisker

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3391
  • Mobil +45 3056 1259
  • E-mail mafi@di.dk

Relateret indhold