Foto: Rockwool
10.03.22 PI Nyheder

Nyt bestyrelsesmedlem i Procesindustrien

Rockwools tekniske direktør Peter Regenberg er indtrådt som nyt medlem af Procesindustriens bestyrelse.

Procesindustrien har fået et nyt bestyrelsesmedlem i form af Peter Regenberg, der er teknisk direktør i Rockwool. Peter Regenberg afløser Anker Blom Nielsen fra samme virksomhed, der har ønsket at stoppe i bestyrelsen.

Peter Regenberg er oprindeligt uddannet som elektroingeniør fra Haslev Teknikum, og har mange års erfaring i Rockwool, hvor han har arbejdet i en række forskellige stillinger, siden han blev færdiguddannet i 1994.

Hos Rockwool har han også opnået et stort internationalt kendskab med blandt andet 18 års erfaring fra stillinger i USA og Canada. Siden august 2021 har han haft stillingen som teknisk direktør, og senest blev han i oktober 2021 udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Rockwool A/S.

Peter Regenberg vil kunne bidrage med en række kompetencer og erfaringer til bestyrelsesarbejdet i Procesindustrien, bl.a. omkring energitransformation og grøn omstilling, hvor Rockwool gennem de seneste år har arbejdet indgående på at overgå til grøn biogas i produktionen af teknisk isolering.

Peter Regenberg glæder sig over at være indtrådt i Procesindustriens bestyrelse og ser frem til bestyrelsesarbejdet.

Den grønne omstilling af ROCKWOOLs fabrikker fra fossil til vedvarende energi har betydet en reduktion af CO2-udledning på 70% i Norden. Vi har gjort brug af innovative teknologier baseret på både grøn el og biogas, så arbejdet med at transformere energiintensive produktionsvirksomheder er noget, jeg især glæder mig til at bidrage med i bestyrelsesarbejdet. Peter Regenberg

Relateret indhold