Colourbox
25.05.22 PI Nyheder

Webinar for ikke-beskyttede gaskunder: Gas-situationen efter 1. juni 2022

DI Produktion, DI Energi, DI Fødevarer og Procesindustrien holder fælles webinar den 3. juni med fokus på risikoen for, at der lukkes for gassen fra Rusland.

Med udgangen af maj udløber fristen for at imødekomme det russiske krav om, at gasleverancer til Danmark skal betales i rubler. Dermed er der risiko for, at gasleverancerne fra Rusland ophører, og at forsyningen til de ikke-beskyttede gaskunder reduceres eller stopper.

DI sætter den 3. juni kl. 14.00-16.00 fokus på situationen og virksomhedernes udfordringer og løsninger, samt samspillet med de offentlige myndigheder. Dette sker i form af et webinar for de virksomheder, som er ikke-beskyttede gaskunder. Webinaret vil byde på aktuelle oplæg om gassituationen og perspektiverne for de ikke-beskyttede virksomheder. Webinaret har samtidig til formål at sikre dialog og videndeling mellem virksomhederne og med de offentlige myndigheder om de alternative løsninger, som kan etableres, og de praktiske udfordringer som virksomhederne oplever i den forbindelse.

Se program og tilmeld dig

Klik her
Anton Theodor Kornum
Skrevet af:

Anton Theodor Kornum

Relateret indhold