Privatfoto
09.06.22 PI Nyheder

Saint Gobain-direktør nyt medlem af PI’s bestyrelse

Jesper Eeg Knudsen, Teknisk direktør hos Saint-Gobain Denmark A/S, er nyt medlem af Procesindustriens bestyrelse

Jesper Eeg Knudsen har arbejdet i forskellige stillinger på den Saint-Gobain ejede Isover-fabrik i Vamdrup i mere end 25 år. Blandt andet har han i en årrække været fabriksdirektør på fabrikken, der har omkring 200 medarbejdere og producerer mere end 45000 tons glasuld om året.

Som teknisk direktør for Saint-Gobains producerende enheder Gyproc, Isover og Weber i Danmark har Jesper Eeg Knudsen et koordinerende ansvar for den tekniske performance og udvikling af de i alt seks fabrikker i Danmark, hvor der udover isolering produceres gipsplader (Gyproc) og mineralsk baserede byggematerialer som fx mørtel (Weber).   

Jesper Eeg Knudsen har igennem en årrække været medlem af Procesindustriens Afgiftspolitiske Udvalg og ser nu frem til at arbejde for Procesindustrien igennem den nye bestyrelsespost.

- Procesindustrien spiller en vigtig rolle for de mange procesvirksomheder i Danmark. Ikke mindst fordi vi deler et behov for specialiseret arbejdskraft og fordi den grønne omstilling stiller særligt høje krav til netop vores del af industrien. I den henseende fungerer Procesindustrien som et vigtigt samlende organ, hvor der er mulighed for at sparre, lære af hinanden og hvor vi kan samle kræfterne og sikre, at vi bliver hørt, siger han og fortsætter.

- Jeg glæder mig derfor meget over at være en del af bestyrelsen og ser frem til at trække i arbejdstøjet.

Jesper Eeg Knudsen har en uddannelsesmæssig baggrund som kemi-ingeniør fra Teknikum i Esbjerg og har desuden en HD i Organisation og ledelse fra SDU.

Om Saint-Gobain

Saint-Gobain koncernen er en af verdens største producenter og leverandører af materialer til byggeindustrien med aktiviteter i 70 lande og 167.000 medarbejdere på verdensplan.

Saint-Gobain har været til stede i Danmark siden midten af 1970’erne, og i dag står Saint-Gobain bag en række virksomheder og varemærker i den danske byggeindustri som ISOVER, Gyproc, Weber og aereNmore, der er samlet i Saint-Gobain Denmark. Saint-Gobain Denmark beskæftiger 450 mennesker.

Kilde: Saint-Gobain

Relateret indhold