Arrangement

Hotel Charlottenborg – en fælles pop up-udstilling til 3daysofdesign 2019

16 møbelvirksomheder udstiller sammen til eventen 3 Days of Design fra 23. til 25. maj 2019. "Hotel Charlottenborg – make yourself at home" er navnet på pop up-udstillingen, der vises i festsalen på Charlottenborg på Kgs. Nytorv i København

Hotel Charlottenborg er en designudstilling med et moderne, internationalt perspektiv.
Udstillingen hædrer traditionerne i skandinavisk design og viser 16 møbelbrands i en af Københavns smukkeste, gamle bygninger, Charlottenborgs Festsal, som er beliggende i hjertet af byen.

Udstillingen leger med begrebet gæstfrihed og fokuserer på zonen mellem det private og det offentlige rum, hvor vi skaber et hjem væk fra hjemmet.

Hotel Charlottenborg er kurateret af holdet bag det nye magasin Ark Journal. Virksomhederne på udstillingen er:

Fritz Hansen, Kvist Industries, Skovby Møbelfabrik, Re Nature Beds, Møbelsnedkeri Kjeldtoft, Magnus Olesen, Eilersen, Cane-line, Randers+Radius, Vahle, W.O. Interior, Overgaard & Dyrman, Søren Lund Møbler, Four Design, Brdr. Petersen, Form and Refine.

Udstillingen er arrangeret af  Træ- og Møbelindustrien og støttet af TUUF (Træets Uddannelses- og Udviklingsfond) samt Træfonden.

Program

  • Kl. 17-19 Åbning af udstillingen

   Kom og vær med til at åbne udstillingen sammen med alle de 16 udstillende virksomheder. Drinks er meget venligt sponsoreret af Copenhagen Distillery og Fewer-Tree.

  • Kl. 17 Designtalk med Rikke Frost og Kasper Salto

   Mød de to danske designere Rikke Frost og Kasper Salto. De er begge etablerede navne på den danske designscene og har aktuelt deltaget i tv-programmet ”Danmarks næste klassiker”, hvis konkurrence Rikke Frost vandt. I samtale med Mette Barfod, redaktør på ARK Journal og kurator på Hotel Charlottenborg taler de om deres design, den generelle interesse for håndværk, og hvorfor dansk design har en universal appeal.

  • Kl. 18-20 Magasinlaunch: AUGUST Journal Copenhagen

   Det amerikanske rejse- og designmagasin lancerer sin nyeste udgave, som handler om København.

  • Kl. 11-12 Prisuddeling: Årets svendeprøvepris

   Tre danske lærlinge er indstillet til at vinde prisen for årets bedste svendeprøve. Kom forbi og se deres smukke møbler – og vær med til at fejre godt håndværk.

Didde Rishøj

Didde Rishøj

Chefkonsulent