Webinar

Hør hvordan I søger tilskud til Aftalt Uddannelse

Kom med til TMI’s webinar og bliv klogere på, hvordan I kan søge tilskud til uddannelse i Træ- og Møbelindustriens Kompetenceudviklingsfond (TMKF)

Målet med Aftalt Uddannelse er at støtte virksomhedernes udviklings- og kompetencebehov. Tilskuddet kan være til et generelt uddannelsesløft som f.eks. dansk eller matematik, løft fra ufaglært til faglært niveau eller fra faglært til videregående niveau.

Webinaret afholdes tirsdag den 14. december kl. 10.00 – 10.45.

På webinaret vil Ole Østergaard, der er opsøgende konsulent på området, fortælle om:

  • Hvad er Aftalt Uddannelse
  • Hvilke medarbejdere er omfattet?
  • Hvilke muligheder har I som virksomhed for at søge tilskud til Aftalt uddannelse?
  • Hvad kan I søge tilskud til – og hvad kan I få i tilskud?
  • Hvordan kommer I i gang?

Du får tilsendt et link forud for webinaret. Tilmeld dig i boksen til højre.

Da Aftalt Uddannelse forudsætter dialog mellem ledelse og medarbejdere, vil det være oplagt også at lade jeres tillidsrepræsentant(er) deltage i webinaret. De kan tilmelde sig ved at kontakte praktisk ansvarlig Hanne Delfs - se kontakt info. nederst.

Det er medarbejdere, der er omfattet af Træ- og Møbeloverenskomsten samt Piano- og Orgelbyggeroverenskomsten, der kan søges tilskud til.

Ole Østergaard er efteruddannelseskonsulent i en konsulenttjeneste, som 3F-Industrigruppen og TMI har etableret sammen. Ole har i tre år været ude at informere og hjælpe TMI-virksomheder med mulighederne for at søge støtte i TMKF, så han kender virksomhedsvinklen rigtig godt.

Birgitte Winge

Birgitte Winge

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

Hanne Delfs

Hanne Delfs

Koordinator

Praktisk ansvarlig