Arrangement

Skab vækst via produktion og supply chain

Produktionen, logistik-afdelingen og supply chain bliver ofte trukket i mange retninger. Salgsafdelingen ønsker sig bedre priser, hurtigere leveringer, flere produkter. Økonomiafdelingen vil have flere kroner i kassen. Kom 14. juni hos Nordisk Group i Kolding, og bliv klogere på, hvordan I sammen skaber vækst til hele virksomheden.

Hør andres erfaringer med at navigere i et felt med mange ønsker, behov og muligheder. Og del dine erfaringer med at hente gevinster eller være på vej med at hente vækst i en velfungerende og fleksibel produktion, logistik og supply chain.

Det faglige arrangement er for alle virksomheder inden for træ- og møbelindustrien, og temaet for dagen er udsprunget af ønsker fra medlemsvirksomhederne. TMI faciliterer et fagligt netværk for produktion, logistik og supply chain, som også har budt ind med indhold til dagen.

Arrangementet holdes samtidig med Lav en strategi for virksomhedens valg af certificeringer og mærkningsordninger og samme dag som TMI’s generalforsamling.

Din opgave

Tag 2-3 af dine erfaringer med, og vær klar til at dele dem. Det kan også være, din virksomhed står med en udfordring, du gerne vil have sparring på. Send nogle stikord til Hanne Delfs hand@di.dk senest 5. juni.

Dit udbytte

Du møder andre folk fra branchen, som måske netop har de erfaringer, din virksomhed står over for at skulle gøre sig – og måske kan I udveksle telefonnumre eller aftale et møde. Det kan være, du ender med at spare virksomheden for en masse bøvl – eller en dyr konsulentregning.

Program

  • 11:00 En kop kaffe og mulighed for at netværke

  • 11:30 Rundvisning hos Nordic Group A/S

  • 12:00 Frokost

  • 12:55 Velkomst v/Nils Knudsen, Træ- og Møbelindustrien

  • 13:00 Sådan har vi imødekommet salgsafdelingens ønsker om lavere priser og hurtigere leveringstider

   – og forhandlet os frem en løsning, der også gør det praktisk muligt. Erfaringer deles af Michael Borch, director Supply Chain & Development, Fredericia Furniture A/S

  • Erfaringer og sparring

   Del dine erfaringer. Fortæl om din udfordring og få sparring fra gruppen. En facilitator hjælper med til at dele, spørge ind til og reflektere over erfaringerne.

  • 15:30 Forfriskning og mulighed for at netværke

Vær opmærksom på

Vi vægter meget højt, at deltagerne i møderne kan tale frit og ærligt om erfaringer og udfordringer i hverdagen. Det betyder, at vi tager hensyn til, om fx flere konkurrenter melder sig til mødet. Skulle der opstå tvivl om eksempelvis konkurrencehensyn, kontakter vi de implicerede personer og virksomheder. Hensynet kan medføre, at en tilmelding kan blive afvist.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.