online Webinar

Bliv klar til CO2-rapportering med Klimaklar Produktionsvirksomhed

Klimaklar Produktionsvirksomhed er et gratis tilbud til alle produktionsvirksomheder i Danmark, der klæder virksomheden på til kortlægning af CO2-aftrykket gennem deltagelse i et online læringsforløb og rådgivning, vil virksomhederne blive i stand til at forstå og beregne egen CO₂-udledning og sætte reduktionsmål

En klimaklar produktionsvirksomhed er en konkurrencedygtig virksomhed. De store virksomheder kræver i stigende grad overblik over CO₂ -aftrykket og konkrete reduktionsplaner. De forpligter sig til at reducere CO₂ -udledninger fra hele værdikæden - også fra deres underleverandører. Derfor kræver både de store virksomheder i Danmark og kunder på eksportmarkederne nu, at I som underleverandører har viden om jeres CO₂ -aftryk.

Med programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed understøttes Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheders ambitiøse målsætning om, at Danmark skal have verdens første klimaneutrale produktionsindustri og skabe øget grøn eksport, vækst og beskæftigelse i Danmark.

Derfor skal programmet klæde op til 8500 danske produktionsvirksomheder på til at blive ’klimaklar’ inden 2026. Deltag i webinaret og få overblik over, hvad det omfatter og hvad der kræves af jer, så vi som branche kan blive førende i bestræbelserne på at reducere vores CO2-aftryk.

Line Gry Knudsen fra Klimaklar kommer og præsenterer det gratis tilbud for TMIs medlemmer.