Arrangement

Sådan nedbringer du CO2 i dine produkter og får kunder på det

Temamøde hos Scandi Byg ER UDSAT TIL EFTERÅRET PGA CORONA-KRISEN

Kom og få indblik i, hvordan andre i branchen arbejder med værktøjer som livscyklus-analyse og vugge-til-vugge-certificering. Hør deres erfaringer med at nedbringe CO2 i deres virksomheder/produkter og med at gøre deres kunders valg grønnere – og hvordan de har vundet kunder på det. Både med og uden mærkningsordninger som f.eks. svanemærket.

Mød og del erfaringer med:
  • Thomas Raunsbæk, adm. dir., og Joan Thiesen, HSE-Manager fra Scandi Byg. De deler deres erfaringer med livscyklus-analyse for bolig- og kontorbyggeri og med nye optimeringer. Scandi Byg søger sparring til fremtidens kommunikationsplan og er på udkig efter leverandører, som kan medvirke til, at Scandi Byg fortsat kan hjælpe deres kunder til at træffe et grønnere valg. 

  • Torben Porsholt, adm. dir./medejer Tvilum A/S, fortæller om Tvilums vej mod at blive CO2-neutral og søger en gruppe på 5-10 ambitiøse virksomhedsledere at sparre med.

  • Wiking Gulve A/S deler erfaringer med deres nye vugge-til-vugge-certificering.

Kom med i produktionen og se med egne øjne, hvordan Scandi Byg har omlagt arbejdsgange og bl.a. indrettet lageret for at overholde svanemærke-ordningen.

Temamødet er noget for dig, hvis du søger sparring, netværk og erfaringer, der kan kvalificere dine beslutninger om, hvordan du trækker mest CO2 ud af din virksomhed og gør den grønnere. Og hvordan du motiverer dit hold – af ledere eller praktikere – på virksomheden til at gå foran i arbejdet.

Du er meget velkommen, uanset om du er nybegynder inden for feltet, er godt i gang, eller ser dig som en mulig deltager i en fremtidig sparringsgruppe om erfaringer inden for compliance, HSE, energioptimering osv.