Netværk

Netværk for ledelse af supply chain

Vil du med i branchenetværket for ledelse af supply chain i træ- og møbelindustrien?

Hvem er netværket for?

Indkøbschefer, logistikchefer, administrerende direktører i træ- og møbelindustrien eller beslægtede brancher. Andre relevante titler kan være Supply Chain Manager, Supply Chain Director, Head of Digital and Business Processes mv.

Hvilke virksomheder er med?

BoConcept A/S, Cane-Line A/S, Fredericia Furniture A/S, Fritz Hansen A/S, Innovation Living A/S m.fl.

Hvilke emner sparrer vi om?
 • Salg og service: Hvordan automatiserer vi kundens ordreafgivelse og forbedrer organiseringen af kundeservice?
 • Leveringer og omkostninger: Hvordan får vi kortere/differentierede leveringstider, endnu mere levering til tiden og lavere fragtomkostninger?
 • Kvalitet og omkostninger: Veje til færre kassationer og færre reklamationer.
 • Indkøb og lead time: Hvad gør vi for at få bedre indkøb og samarbejde med leverandører, der enten fører til lavere priser, kortere leveringstid eller bedre kvalitet?
 • Vi hjælper også hinanden med emner som mærkningsordninger i forskellige lande, særlige møbelstoffer til England og optimering af IT-systemer.

Vi holder 3-4 møder om året. Virksomhederne skiftes typisk til at være vært, men vi har også mødtes hos andre interessante virksomheder.

Hvordan kommer jeg med i netværket?

Netværket værner om et fællesskab, som er baseret på den frie og troværdige samtale i et lukket forum. Af konkurrencemæssige hensyn forbeholder netværket sig derfor ret til at godkende tilmeldingen af nye deltagere. Vær opmærksom på, at din tilmelding til netværket derfor ikke er endelig, før du har modtaget en bekræftelse fra os.

Kontakt gerne Peter Lykke Fick fra TMI på tlf.nr. 33 77 37 39, og hør nærmere om gruppen.

Mødekalender

Har du en god idé?

Har du lyst til at mødes med andre, som kender til dine problemstillinger i branchen? Vi er altid åbne for ideer til nye netværk i TMI. Kontakt os gerne med dine forslag.

Hvad siger deltagerne?

“Jeg får et uvurderligt indblik i forretningsmodellen hos andre virksomheder i branchen og konkret viden om, hvordan de arbejder med den, deres strategi og de erfaringer, som det arbejde kaster af sig.” Deltager i netværket
“Nu kan jeg gå hjem og sige til mine folk, at de for os ambitiøse mål, som vi har sat os, er mere end realistiske ud fra, hvad andre i branchen når – mine folk var skeptiske, da jeg satte målene.” Deltager i netværket
“Jeg tog hjem i ledergruppen for at sige, at det mål, som vi lige har sat for få ordrer lagt ind i vores ordresystem af forhandlere, er alt for uambitiøst. Vi har nu hævet det.” Deltager i netværket
“Vi har ændret den måde, som vi driver vores ledermøder på – både mht. de nøgletal, vi taler om, hvordan vi taler om dem, hvem der er med til møderne, og hvor tit vi mødes – med inspiration fra min deltagelse i netværket.” Deltager i netværket
Peter Lykke Fick

Peter Lykke Fick

Chefkonsulent

Kontakt Peter, hvis du har faglige spørgsmål om netværk.

 • Direkte +45 3377 3739
 • Mobil +45 5192 2359
 • E-mail plf@di.dk
Hanne Delfs

Hanne Delfs

Koordinator

Kontakt Hanne, hvis du har praktiske spørgsmål om netværk.

 • Direkte +45 3377 3405
 • Mobil +45 5051 9610
 • E-mail hand@di.dk