16.05.18 TMI Nyheder

10 virksomheder går sammen om særudstilling til 3 Days of Design

10 medlemsvirksomheder er gået sammen om udstillingen Dine, Drink, Daze & Dream, der er kurateret af et af Danmarks hotteste designstudioer, projektledet af TMI og støttet af TUUF

De poetiske saloner i et af Københavns mest historiske palæer, Moltkes Palæ, bliver under designfestivalen 3 Days of Design omdannet til et inspirerende møbelunivers. Det er første gang i designfestivalens historie, at så mange møbelproducenter går sammen om én samlet udstilling.

Virksomhederne Cane-line, HUBE, Kvist Industries, Magnus Olesen, Møbelsnedkeri Kjeldtoft, PP Møbler, Skovby Møbler, Re Beds, Republic of Fritz Hansen og WON har møbler med på udstillingen. Dine, Drink, Daze & Dream er projektledet af TMI og finansieret med støtte fra TUUF (Træets Uddannelses- og Udviklingsfond).

Ideen er, at møblerne opleves på en anden måde end i de traditionelle showrooms og på messer. Det danske designstudio All The Way To Paris har fået frie tøjler til at skabe et finurligt og sanseligt univers med det gamle palæ fra 1702 som ramme.

”Der har været et ønske blandt medlemsvirksomhederne om at gå sammen og pulje kræfterne i en større promovering af danske møbler. Derfor har vi stillet en udstillingsplatform til rådighed for de medlemsvirksomheder, som ønskede at være med. Formålet er både at give særligt de virksomheder, der ikke har et showroom i København, muligheden for at prøve 3 days of design-eventen af, og at se, hvad en fælles platform kan give af synergier,” siger Didde Rishøj, projektleder på udstillingen fra TMI.

Udstillingen er åben for alle torsdag 24. maj og fredag 25. maj 10-18 og lørdag 26. maj 10-14.

Didde Rishøj

Didde Rishøj

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3776
  • Mobil +45 3091 9269
  • E-mail diri@di.dk

Relateret indhold