29.01.19 TMI Nyheder

Medlemsfordel: Spar på el-regningen med Norsk Elkraft

Træ- og Møbelindustrien har gennem mange år haft en samarbejdsaftale med el-leverandøren Norsk Elkraft Danmark A/S, der giver medlemmerne adgang til el-leverancer på fordelagtige vilkår. Omkring 30 TMI-medlemmer har allerede indgået en aftale med Norsk Elkraft Danmark A/S og sparer dermed hvert år betydelige beløb

Norsk Elkraft Danmark A/S er et selskab i Elkraft-koncernen, der har hovedsæde i Norge. Med udgangspunkt i en attraktiv prissat el-leverance løser Elkraft Koncernen alle administrative opgaver i forhold til el-leverancen og skaber grundlag for besparelser på net, administration og forbrug igennem overblik og dataanalyser.

Som det eneste selskab i Danmark har Norsk Elkraft Danmark A/S fokus på potentielle fejlbehæftede opkrævninger fra netselskaberne ved hjælp af dataanalyser. Norsk Elkraft Danmark A/S har allerede foretaget flere succesrige tariftjek og fundet besparelser helt op til 400.000 kr. Norsk Elkraft Danmark A/S kan undersøge, om I ligger på de korrekte tariffer, og kan potentielt finde store besparelser til jer.

Vil du høre mere om Norsk Elkraft Danmark A/S, er du meget velkommen til at kontakte markedschef Mikko L. Pedersen på 28 87 15 51 eller teknik@norskelkraft.dk.

Skrevet af:

Norsk Elkraft Danmark A/S

Hanne Delfs

Hanne Delfs

Koordinator

  • Direkte +45 3377 3405
  • Mobil +45 5051 9610
  • E-mail hand@di.dk

Relateret indhold