Annette Christensen

22.11.19 TMI Nyheder

Ny direktør for Træ- og Møbelindustrien

Træ- og Møbelindustrien har ansat ny branchedirektør. Valget er faldet på Annette Christensen, som gennem de seneste 11 år har været ansat i forskellige roller i DI.

Annette Christensen er 49 år. Hun er uddannet cand. oecon. og er i dag souschef i DI’s Regionalforeninger. Annette er oprindeligt fra Sønderborg og har arbejdet i DI siden 2008 – først som chefkonsulent med ansvar for DI’s arbejde med bedre infrastruktur. Siden januar 2018 har Annette været souschef i DI Regionalforeninger. Annette Christensen er bosat i Vanløse med sin mand og to børn.

Den nye direktør starter den 1. januar 2020.

"Vi mener, at Annette har de helt rigtige kompetencer og den rette erfaring til at styrke træ- og møbelvirksomhederne sammen med vores bestyrelse. Vi står over for en masse nye udfordringer og store muligheder med bl.a. den grønne omstilling. Det bliver en vigtig opgave for den nye direktør," siger formanden for TMI, adm. direktør Nils Knudsen, Magnus Olesen A/S.

"Jeg ser meget frem til at være med til at gøre en forskel for de mange træ- og møbelvirksomheder i Danmark. Det er virksomheder, hvor design, det enestående råstof træ og købmandsskab går hånd i hånd og som har spændende muligheder i en tid med fokus på bæredygtighed, siger Annette Christensen. 

"Annette Christensen har gennem de opgaver, hun har løst i DI, vist sig som yderst kompetent. Samtidig har hun en stor forståelse for virksomhedernes hverdag og behov. Jeg mener derfor, hun er et rigtigt godt valg til at stå i spidsen for en så vigtig og spændende branche," siger viceadm. direktør Kim Graugaard, der har direktøransvaret i DI for TMI.