08.03.19 TMI Nyheder

Cirkulær økonomi er på vej i møbelbranchen

Virksomheder i møbelbranchen afprøver cirkulære forretningsmodeller som leasing, take back-ordninger, reparationer af produkter fremfor nysalg og lignende tiltag. Find inspiration i en rapport fra Lifestyle & Design Cluster

Cirkulær økonomi. Hvor starter man? Hvordan kaster man sig over omlægningen til en mere cirkulær forretningsmodel? Og er der penge i det?

Alle ovenstående spørgsmål forsøger Lifestyle & Design Cluster at give dig svaret på i en rapport, der i korte træk handler om succeser og udfordringer med bæredygtighed og cirkulær økonomi i møbelbranchen.

”I en verden, der i stigende grad allerede mangler eller kommer til at mangle mange af de ressourcer, møbelbranchen er storforbrugere af, er der behov for at vi udnytter ressourcerne optimalt. Det kræver næppe meget at erkende dette, men det kræver til gengæld en stor indsats at tilpasse sin virksomhed og forretningsmodel,” siger Betina Simonsen, direktør hos Lifestyle & Design Cluster.

Læs her om de modige danske møbelvirksomheder, der har kastet sig ud i arbejdet med cirkulær økonomi og deres erfaringer

Relateret indhold