27.03.19 TMI Nyheder

Eksklusiv dør fra Dinesen og Vahle er nomineret til Danish Design Award

Den smukke dør er fremstillet af massive planker fra Dinesen og produceret af dørproducenten Vahle. Juryen har indstillet døren til designprisen for dens ekstraordinære design, æstetik og innovation

“Dinesen FRAMED by Vahle”-døren er skabt i samarbejde mellem de to producenter Dinesen og Vahle og designeren Lars Vejen. Den er konstrueret af to massive Dinesen-planker med skjulte hængsler og fremstår i et enkelt og minimalistisk design. Døren og designet bliver ny hyldet med en nominering til en Danish Design Award, hvor juryen har indstillet den med ordene:

”Dinesen-døren er et eksempel på ekstraordinært design. Træets naturlige æstetik understreges af innovationen i dørens karm. Det er enkelt, smukt, tilgængeligt og fascinerende og kan højne kvaliteten af både eksisterende og nye rum.”

Hos Vahle ser salgschef Bo Vejen nominering som en anerkendelse af det nyskabende design, de naturlige materialer og det fokus på et godt håndværk, som er lagt i arbejdet med døren. Vahle og Dinesen samarbejdet bunder i en gensidig interesse for materialer, innovation og kvalitet, og de to parter har også gjort sig meget umage med at finde den rette designer til projektet.

”Vi har arbejdet på at opgradere noget så traditionelt som en dør til at få en selvstændig arkitektonisk og designmæssig værdi, så den bliver til et selvstændigt element i bygningen. Jeg tror, det er første gang, en dør er nomineret til designprisen, og det siger noget om, at den er i en klasse for sig.

45 finalister dyster om 14 designpriser til Danish Design Award 2019. Vinderne bliver afsløret 13. maj 2019 ved en prisuddelingsfest i Dansk Industri.

Læs mere om Danish Design Award her

Didde Rishøj

Didde Rishøj

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3776
  • Mobil +45 3091 9269
  • E-mail diri@di.dk

Relateret indhold