27.05.19 TMI Nyheder

Stor succes for Hotel Charlottenborg-udstilling

Rigtig mange besøgende kom forbi Hotel Charlottenborg – en pop up-udstilling til eventen 3 Days of Design i København for 16 virksomheder, der alle er medlem af TMI

”Jeg var overrasket over det store antal besøgende på udstillingen. Og også over hele atmosfæren, som var meget positiv – ikke bare på Hotel Charlottenborg-udstillingen, men overalt i byen. Udstillingen emmede af ærlighed; uanset hvor du stod i udstillingen, kunne du se alle produkterne, som i høj grad var i fokus. Alligevel var der en meget fin tråd mellem alle de udstillede produkter, så de passede sammen og skabte en helhed,” siger Malene Lauridsen, sales manager hos Kvist Industries, som var en af 16 virksomheder på udstillingen.

Designudstillingen Hotel Charlottenborg residerede under eventen 3 Days of Design 23.-25. maj i festsalen på Charlottenborg i hjertet af København. Udstillingen var er et samarbejde mellem 16 virksomheder, projektledet af Træ- og Møbelindustrien og kurateret af magasinet Ark Journal.

Alene til åbningsfesten for udstillingen deltog over 300 personer, og en strøm af besøgende lagde vejen forbi udstillingen i løbet af de tre dage, hvor også et arrangement med designerne Rikke Frost og Kasper Salto og uddeling af en pris til tre dygtige maskinsnedkere trak folk til.

”Vi er meget tilfredse med udstillingen og med de mange besøgende, der var en rigtig god blanding af arkitekter, designinteresserede, branchefolk, indkøbere, designere, presse og bloggere. Der blev holdt mange møder, indgået salgsaftaler, lavet mange nye kontakter og taget en utrolig masse fotos i løbet af de tre dage. Præcis den opmærksomhed, som vi og de deltagende virksomheder gerne ville opnå med udstillingen,” siger Didde Rishøj fra Træ- og Møbelindustrien, som har projektledet udstillingen.

Hotel Charlottenborg

Relateret indhold