15.05.19 TMI Nyheder

Student med flair for kommunikation og markedsføring

Har du lyst til at formidle de gode historier fra virksomheder i den danske træindustri og møbelbranche? TMI søger en studentermedhjælper

Vi har mange ambitioner og en masse projekter i gang, der kommer vores 300 medlemsvirksomheder inden for træ- og møbelindustrien til gode. Vi har lige fået en ny hjemmeside, skal på LinkedIn, arbejder med at udfolde en branchefortælling, ønsker os mere markedsføring af vores branchenære netværk, planlægger mindre medlemsarrangementer og større events som fx en netværksdag for hele branchen. Vi har derfor brug for en dygtig studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at holde den høje kvalitet og komme i mål med de mange projekter.

Eksempler på opgaver:

 • Skrive artikler (nyheder, interview, reportage, virksomhedsportræt mv.) til hjemmeside
 • Optage og klippe små videosekvenser med fx interview til hjemmeside og sociale medier
 • Udvikle og producere web/mailkampagner fx nye medlemmer, inaktive medlemmer mv.
 • Medvirke til udvikling og drift af LinkedIn og evt. andre sociale medier
 • Udvikle og opdatere indhold til hjemmeside via CMS
 • Kontakte virksomheder i forbindelse med planlægning og afholdelse af arrangementer eller netværk
 • Medvirke til at arrangere større og mindre medlemsevents
 • Samle lister med målgrupper og formulere og opsætte spørgeskemaer
 • Deltage i idéudvikling

Tiltrædelse er primo august. Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og aftales fleksibelt ift. eksamen.

Om dig

De vigtigste elementer i jobbet er kommunikation og formidling, og det er derfor vigtigt, at du har en veludstyret kommunikationsværktøjskasse. Du kan skrive en nyhed, vinkle en tekst til den rette målgruppe, optage og klippe en videosekvens, og du er ikke bleg for fx at tage ud og lave interviews eller at ringe virksomheder op. Vi lægger mere vægt på dine faglige og personlige kompetencer end på præcis, hvilken uddannelse du er godt i gang med. Du behøver ikke at kende en masse til træ- og møbelbranchen, men du er nysgerrig og har lyst til at vide mere om virksomhederne og deres udfordringer. Du er udadvendt og god til at samarbejde. Du skal have mod på skiftende og brede arbejdsopgaver, men vi forventer naturligvis ikke, at du mestrer det hele – vi hjælpes ad og lærer af hinanden.

Om os

Træ- og Møbelindustrien er en branche- og arbejdsgiverorganisation med 300 medlemmer inden for den danske træindustri og møbelbranchen. Medlemsskaren dækker en bred vifte af virksomheder inden for bl.a. savværker, vinduesproducenter, køkkenvirksomheder og små såvel som store, velkendte møbelvirksomheder. Vi er ni kolleger i sekretariatet, som dagligt løser opgaver og rådgiver inden for bl.a. uddannelse, bæredygtighed, træbyggeri, personalejura, overenskomst, arbejdsmiljø, forretningsudvikling, designevents, kommunikation mv. Træ- og Møbelindustrien er del af Dansk Industri og bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen.

Interesseret?

Ansøgning, karakterudskrift og CV sender du via ansøgningslinket senest 7. juni. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte konsulent Didde Rishøj på 3091 9269 eller diri@di.dk. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail. Ansøgningsfrist: 07-06-2019.

Send din ansøgning her

Didde Rishøj

Didde Rishøj

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 3776
 • Mobil +45 3091 9269
 • E-mail diri@di.dk