16.05.19 TMI Nyheder

Velkommen til Hotel Charlottenborg

16 medlemsvirksomheder slår sammen med TMI dørene op til den fælles udstilling Hotel Charlottenborg til eventen 3 Days of Design, som foregår i København 23. til 25. maj

Tre dage i maj vil der være mulighed for at opleve designudstillingen Hotel Charlottenborg. En installation skabt i samarbejde mellem 16 møbelvirksomheder, Træ- og Møbelindustrien og magasinet Ark Journal, som har kurateret udstillingen.

Udstillingen residerer i festsalen på Charlottenborg slot i hjertet af København. Hotel Charlottenborg udforsker temaet ”hospitality” og leger med ideen om at skabe et hjem udenfor hjemmet i den historiske bygnings vide kreative rammer. Tendenser og strømninger fra indretning af hoteller og restauranter verden over har givet inspiration til udstillingen.

På Hotel Charlottenborg får de besøgende en helt konkret, taktil oplevelse af de udstillede møbler og objekter; du kan sidde i stolene, løbe hånden hen over tekstilerne og inspicere håndværket bag hvert af de udstillede objekter. De udstillende møbelvirksomheder er en blanding af kendte, etablerede brands og mindre eller nye virksomheder, som alle samarbejder om udstillingen og om at skabe fælles synergi.

Alle er meget velkomne til at besøge udstillingen.

Relateret indhold