30.01.20 TMI Nyheder

Stigende krav fra myndigheder og kunder skaber nyt netværk i TMI

Større krav til virksomheder om at handle ansvarligt, utallige mærkningsordninger og dokumentationskrav, skaber netværk for ledelse af kvalitet, compliance og bæredygtighed.

Det kan være svært at finde rundt i og være på forkant med kundernes krav, lovkrav og de mange mærkningsordninger. I det nye netværk mødes folk med ansvar for ledelse af kvalitet, compliance og bæredygtighed i virksomhederne for at udveksle viden og erfaringer med udfordringer.

Første møde i netværket blev afholdt i januar med god erfaringsudveksling og konkrete løsningsforslag. Torben Blindbæk, kvalitetschef hos BoConcept, fortæller, at netværket blandt andet kom frem til en konkret løsning på en aktuel udfordring med håndtering af el-skrot i EU (WEEE-ordningen). Da alle i netværket havde samme leverandør af lamper og el-artikler, blev de enige om at rette en henvendelse til leverandøren om at få en aftale på plads omkring WEEE. Dermed skal virksomhederne ikke rette henvendelse hver især, men står sammen i netværket om en fælles henvendelse.

Til mødet blev der skabt et netværk af positivt indstillede deltagere, der ønsker at forsætte samarbejdet med erfaringsudveksling. Mødet gav også kendskab til nye opmærksomhedspunkter, som bliver tilføjet listen over samtaleemner til næste møde. Det næste møde bliver afholdt i juni hos Flexa4dreams.

Hvis du vil høre mere om netværket kan du kontakte Peter Lykke Fick fra TMI på tlf. 3377 3739 eller Torben Blindbæk, Quality Manager, BoConcept på tlf. 27 10 02 29 eller mail: toj@boconcept.com.

Du kan anmode om deltagelse i netværket her.

Peter Lykke Fick

Peter Lykke Fick

Chefkonsulent

Relateret indhold