21.10.20 TMI Nyheder

SKI afholder anden runde af den teknisk dialog på udbuddet af SKI-aftalen 03.13 Møbler

Alle potentielle leverandører inviteres til at komme med input ift. aftalen til SKI senest 2. november 2020

SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice) har nu åbnet for runde to af den teknisk dialog på udbuddet af SKI-aftalen 03.13 Møbler, hvor potentielle leverandører kan give input til processen, aftalen mv.

Det er gennem den tekniske dialog, at de potentielle leverandører har mulighed for at få indflydelse på udbuddets indhold. Senere i udbudsfasen vil mulighederne være begrænsede. Dialogen gennemføres for at sikre, at den endelige aftale afspejler markedets vilkår og mekanismer, og for at aftalen bliver så anvendelig som mulig for både offentlige brugere og leverandører på aftalen.

Anden runde af den tekniske dialog er åben

SKI har valgt at dele den tekniske dialog for 03.13 Møbler op i to runder. I den første runde (som udløb 14. oktober 2020) var det muligt at kommentere på kontraktmaterialet og på de overordnede principper for SKI’s tildeling af rammeaftalen. I runde to er det muligt at kommentere på SKI’s udkast til kravspecifikation og tilbudslisten. Det er runde to, som kører nu.

Den tekniske dialog (runde to) foregår via platformen ETHICS fra den 14. oktober til den 2. november kl. 23:59.

Du kan læse mere om den kommende aftale på udbudssiden på ski.dk, hvor du også løbende kan holde dig orienteret om tidsplanen for udbuddet.

Hanne M. Sundin

Hanne M. Sundin

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3970
  • Mobil +45 2128 8284
  • E-mail hasu@di.dk

Relateret indhold