12.03.20 TMI Nyheder

Status på corona-krisen

Corona-krisen udvikler sig konstant og giver store udfordringer. Find hjælp i virksomhedsvejledning til virksomheder og søg rådgivning hos DI og TMI

Corona-krisen udvikler sig fra dag til dag og giver store udfordringer for os alle sammen. Derfor har DI udarbejdet en virksomhedsvejledning med spørgsmål og svar til de mange udfordringer, man som arbejdsgiver kan blive ramt af.

Vejledningen opdateres løbende og indeholder også links til de relevante myndigheders hjemmesider. Find virksomhedsvejledningen her

Kontakt TMI eller den personalejuridiske hotline på 33 77 33 77 (mandag til fredag kl. 8-17), hvis der er brug for specifik rådgivning. 

DI er derudover i løbende er i dialog med regeringen om yderligere hjælpepakker, der kan understøtte virksomhederne. Send os gerne forslag til, hvordan regeringen kan hjælpe jer virksomheder i de næste uger og måneder. I må også meget gerne sende os input vedrørende, hvilke konsekvenser corona-situationen har for jeres virksomhed. Disse input er vigtige i forhold til dialogen med regeringen om yderligere hjælpeinitiativer.

Relateret indhold