11.05.20 TMI Nyheder

Hvordan kan vi bedst hjælpe dig?

Hvad har du mest brug for? Møder med dine kolleger i branchen om drift med færre omkostninger, at få indsigt og inspiration fra dine kunder eller at samarbejde om mangelvarer i en coronatid? TMI arrangerer møderækker om aktuelle emner – kom med dit input

Hvis der en tid til at hjælpe hinanden – også på tværs af branchen – er det nu. Mange gør sig lige nu nye erfaringer, og der er masser af hjælp og inspiration at hente i netværk og i de erfaringer, andre allerede har gjort sig.

TMI vil hjælpe med at samle jer virksomhedsledere fra branchen – online eller fysisk – og gøre det muligt at udveksle ideer, tanker og udfordringer, som optager jer lige nu.

Derfor har vi samlet tre aktuelle emner, som kan blive behandlet på et eller flere (evt. online-)møder af ca. 1 ½ times varighed. Erfaringsdeling, idéudvikling og sparring er centralt i møderne, som evt. vil indeholde et par korte indlæg fra udvalgte personer/virksomheder om emnet. Møderne vil være relevante for ledere i branchen, de er gratis og faciliteres af TMI.

Hjælp os med at udvælge det tema, som optager dig mest.

Kig på de tre emner – og send en mail til Peter Lykke Fick og fortæl ham, om du kunne tænke dig at deltage.

Har du gode ideer til talere eller andre emner, så del dem meget gerne med ham.

Drift med færre omkostninger og mindre risiko

Vi deler erfaringer og samler en fælles værktøjskasse af ideer til, hvordan man kan drive sin virksomheder med færre omkostninger og mindre risiko end i dag.

Fx inden for salgs- og leveringsbetingelser, dele risiko med kunde/leverandør, medspil/modspil fra banken, investeringer i automatisering, forrentning af overskydende likviditet mv.

Få indsigt og inspiration fra kunderne

Indsigter i hvor dine kunder og deres kunder ser muligheder, hvordan de tilpasser sig, og hvordan I kan tilpasse jer til dem.

Fx hvad lykkes for andre i samarbejdet med forhandlere og kunder? Hvordan ser markederne ud, og hvor er der vækst?

Skaf det, du har brug for – og hjælp andre med det, du har for meget af

Vi skaber sammen et forum for at skaffe specifikke materialer, råvarer, produkter eller komponenter, som nogle virksomhederne i branchen enten mangler eller har for mange af.

Fx også sparring om mulige leverandører, muligheder for at hjælpe kunder eller sænke egen risiko.

Peter Lykke Fick

Peter Lykke Fick

Chefkonsulent