28.09.20 TMI Nyheder

Deltag online i International Softwood Conference

Hvad er fremtiden for europæisk nåletræ? Spørgsmålet er det centrale fokus på dette års International Softwood Conference (ISC) som i år afholdes som et digitalt event den 8. oktober fra kl 12-16

Efter nogle år præget af tørke og billeangreb i de europæiske nåletræsskove, står branchen omkranset af stor usikkerhed. Og mens skovene stadig er hårdt ramt i Europa og Canada er det endnu et åbent spørgsmål, hvordan de globale trælastmarkeder påvirkes af Covid-19-pandemien. Branchen stiller sig derfor det væsentlige spørgsmål: ”Hvad er fremtiden for europæisk nåletræ?”

Spørgsmålet vil således være det centrale fokus på dette års International Softwood Conference (ISC) som i år afholdes som et digitalt event den 8. oktober fra kl 12-16.

Se programmet her 

En enkeltbillet til online-udgaven af ISC koster € 215, hvilket er billigt sammenlignet med den ellers fysiske konference. Fra € 800 kan der bestilles en firmapakke, der tillader deltagere på op til 20 personer pr. virksomhed.

Deltagerantallet er begrænset til 500 personer - så vær hurtig hvis du ikke vil gå glip af årets International Softwood Conference.

Book din billet her

Simon Auken Beck

Simon Auken Beck

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3411
  • Mobil +45 2671 9651
  • E-mail siab@di.dk