06.05.21 TMI Nyheder

Stillingsopslag: Studentermedhjælper med flair for kommunikation

Har du lyst til at arbejde med uddannelse og bæredygtighed samt formidle de gode historier fra virksomheder i den danske træindustri og møbelbranche? TMI søger en studentermedhjælper

Vi har store ambitioner og mange igangværende projekter særligt inden for bæredygtighed og uddannelse, der kommer vores ca. 300 medlemsvirksomheder inden for træ- og møbelindustrien til gode. Vi udvikler bl.a. nye redskaber, der hjælper virksomheder med at dokumentere deres bæredygtighed, arbejder politisk for at fremme træ- og træprodukter og afholder medlemsarrangementer som fx en netværksdag for hele branchen. Og så kommunikerer vi om det hele via vores hjemmeside, nyhedsbreve, LinkedIn, debatindlæg mv. Vi har derfor brug for en dygtig studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at holde den høje kvalitet og komme i mål med de mange projekter.

Eksempler på opgaver:
 • Skrive artikler (nyheder, interviews mv.) til hjemmeside
 • Optage og klippe videosekvenser med fx interviews til hjemmeside og sociale medier
 • Medvirke til udvikling og drift af vores LinkedIn-side og evt. andre sociale medier
 • Udvikle og opdatere indhold til hjemmeside
 • Medvirke til at arrangere medlemsevents inkl. kontakt til virksomheder
 • Bruge regneark, læse og se sammenhænge i data
 • Ringe til virksomheder fx til et interview eller en rundspørge om et aktuelt emne
 • Indsamle tal, formulere og opsætte spørgeskemaer og præsentationer
 • Deltage i idéudvikling
Om dig

De vigtigste elementer i jobbet er kommunikation og formidling, og det er derfor vigtigt, at du har en veludstyret kommunikationsværktøjskasse. Du kan skrive en nyhed, vinkle en tekst til den rette målgruppe, optage og klippe en videosekvens, og du er ikke bleg for fx at tage ud og lave interviews eller at ringe virksomheder op. Vi lægger mere vægt på dine faglige og personlige kompetencer end på præcis, hvilken uddannelse du er godt i gang med. Du behøver ikke at kende en masse til træ- og møbelbranchen, men du er nysgerrig og har lyst til at vide mere om virksomhederne og deres udfordringer. Du er udadvendt og god til at samarbejde. Du skal have mod på skiftende og brede arbejdsopgaver, men vi forventer naturligvis ikke, at du mestrer det hele – vi hjælpes ad og lærer af hinanden.

Om os

Træ- og Møbelindustrien er en branche- og arbejdsgiverorganisation med ca. 300 medlemmer inden for den danske træindustri og møbelbranchen. Medlemsvirksomhederne er bl.a. savværker, vinduesproducenter, køkkenvirksomheder og små såvel som store, velkendte møbelvirksomheder. Vi er fem kolleger i sekretariatet, som dagligt løser opgaver og rådgiver inden for bl.a. bæredygtighed, certificering og mærkning, fremme af træ, uddannelse, kommunikation mv. Træ- og Møbelindustrien er del af Dansk Industri og bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen.

Interesseret?

Ansøgning, CV og to eksempler på relevante tekster, du har skrevet, sender du via ansøgningslinket. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Didde Rishøj på 3377 3776 eller diri@di.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2021. Vi holder samtaler i uge 21.

Tiltrædelse er primo august. Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og aftales fleksibelt ift. studieskema og eksamen mv.

Søg jobbet her

Didde Rishøj

Didde Rishøj

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 3776
 • Mobil +45 3091 9269
 • E-mail diri@di.dk

Relateret indhold