10.05.21 TMI Nyheder

TMI’s medlemmer får endnu bedre personalejuridisk rådgivning

Flere jurister og DI’s juravagt tilknyttes rådgivningen, så du som medlem nemmere og hurtigere kan få hjælp – ring fremover til 3377 3377 eller skriv til jura@di.dk

DI og TMI har i de seneste år oplevet en støt stigning i medlemsvirksomhedernes behov for personalejuridisk assistance. Antallet af henvendelser, som juristerne skal tage sig af, er steget markant. Det gælder både antallet af almindelige daglige og komplekse henvendelse. I samme periode er antallet af fagretslige møder, som juristerne skal deltage i, steget tilsvarende.

DI og TMI ser ingen tegn på, at behovet for personalejuridisk assistance bliver mindre, og har derfor valgt at opgradere den personalejuridiske assistance.

4 jurister og DI’s juravagt tilknyttes

Hidtil har virksomheder omfattet af Træ- og Møbeloverenskomsten fået personalejuridisk assistance ved at kontakte de to jurister, der har været tilknyttet branchen, direkte på enten telefon eller mail.

Nu tilknyttes fire jurister, som alle er specialiseret i Træ- og Møbeloverenskomsten, til branchen. De fire jurister er chefkonsulent Charlotte Lennert-Petersen (advokat), chefkonsulent Niels Krarup (advokat), chefkonsulent Jesper Thomasen og konsulent Ravn Konstantin Rundstrøm.

Derudover bliver DI’s juravagt tilknyttet området og bistår med besvarelsen af de mange daglige henvendelser. DI’s Juravagt betjener i forvejen et meget stort antal medlemsvirksomheder hver dag og har en stor erfaring i dette. Juravagten er særligt blevet uddannet til også at kunne rådgive i spørgsmål vedr. Træ- og Møbeloverenskomsten.

For dig som medlem betyder det, at tilgængeligheden blive øget markant og svartiden vil blive reduceret. Samtidig får juristerne mulighed for at fordybe sig i og hjælpe dig med de tungere og mere komplekse problemstillinger.

Brug DI’s hovednummer og e-mail jura@di.dk

For at du kan få den bedst mulige service, skal du ikke længere ringe til direkte til den enkelte jurist.

Nu skal du ringe på telefonnummer 3377 3377 eller skrive til jura@di.dk.

Ringer du, vil du blive bedt om at vælge om din henvendelse er til DI’s Juravagt eller en øvrig henvendelse.

  • Vælg DI’s Juravagt
  • Indtast virksomhedens cvr-nummer
  • Vælg om henvendelsen drejer sig om funktionærer eller medarbejdere, der er omfattet af Træ- og Møbeloverenskomsten
  • Du stilles om til en medarbejder i DI’s juravagt, som du kan drøfte din henvendelse med
  • Medarbejderen kan via cvr-nummeret se, hvor du ringer fra, og hvilken overenskomst din virksomhed er omfattet af
  • Medarbejderen besvarer din henvendelse med det samme, hvis det er muligt
  • Har dit spørgsmål en mere kompleks karakter, sender juravagtens medarbejder din henvendelse videre til den af de fire jurister, der er specialiseret i Træ- og Møbeloverenskomsten, som først har mulighed for at vende tilbage til dig vedr. problemstillingen


Få hjælp til personale- jura

Ring til 3377 3377 eller skriv til jura@di.dk

I DI’s Juravagt er eksperter i personalejura klar til at rådgive dig.

Er din problemstilling mere kompleks, sendes du videre til en af fire jurister, der er særligt specialiserede i Træ- og Møbeloverenskomsten.

Skriv til DI’s Juravagt

Relateret indhold