28.01.22 TMI Nyheder

Bliv FSC- og PEFC-certificeret gennem TMI

TMI tilbyder medlemsvirksomheder rådgivning i forbindelse med at få FSC- eller PEFC-certificeringer samt en gruppeordning for de mindre virksomheder

Meget af det træ, som anvendes i produktionen i dag, kommer fra skove, der er certificeret gennem enten FSC eller PEFC. Hvis du som producent skal kunne videreføre denne dokumentation for, at dit træ kommer fra skove, der er drevet bæredygtigt, så skal din virksomhed sporbarhedscertificeres.

Det kan der være der være mange gode grunde til. Fx hvis du skal

  • levere til offentlige indkøb
  • levere til virksomheder, der har en erklæret indkøbspolitik om kun at købe bæredygtigt træ
  • opfylde et krav fra den private forbruger

TMI tilbyder medlemsvirksomheder rådgivning i forbindelse med at få FSC- eller PEFC-certificeringer samt en gruppeordning for de mindre virksomheder. Endelig har vi lavet en aftale med rådgivervirksomheden WSP Danmark, hvor medlemmer kan få rabat på auditering i forbindelse med certificeringen.

Større virksomheder kan få råd og vejledning fra TMI’s sekretariat samt tilkøbe konsulentbistand fra Grakoms erfarne certificeringskonsulenter, som vi har etableret et samarbejde med. Større virksomheder, der ikke kan indgå i TMI's gruppecertificering, kan hente ansøgningsskema. Det udfyldte ansøgningsskema med oplysninger om din virksomhed sendes til WSP Danmark. WSP udarbejder et uforpligtende tilbud med information om certificeringsforløbet.

Mindre virksomheder, der kan indgå i TMIs gruppecertificering, skal tage kontakt til Søren Hinge-Christensen i TMI’s sekretariat. Herefter vil I sammen med Søren udfylde de nødvendige dokumenter for virksomheden som gruppemedlem.

Det vil være TMI, som står for FSC/PEFC COC dokumentstyring, og som vil blive auditeret af WSP som gruppeleder. Derudover vil WSP foretage årlige auditeringer af et udvalgt antal gruppemedlemmer.

Søren Hinge-Christensen

Søren Hinge-Christensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3558
  • Mobil +45 4025 7767
  • E-mail sohc@di.dk

Relateret indhold