21.06.23 TMI Nyheder

TMI's årsdag med masser af fif til at gøre bæredygtighed til en vindersag

Krydset mellem bæredygtighed og forretning var temaet på TMI’s velbesøgte årsdag på Hindsgavl Slot

Branchen fik masser af viden og netværk med hjem fra Træ- og Møbelindustriens årsdag, hvor bæredygtighed og ikke mindst potentialet og forretningsmulighederne i at arbejde med den grønne omstilling var temaet. Over 80 deltagere fra hele branchen mødtes tirsdag 20. juni på Hindsgavl Slot ved Middelbart til oplæg og netværk.

Vigtige konklusioner fra dagen var:

 • Hav fokus på at skabe forretning med indbygget miljøeffekt. I den rækkefølge. Der er i høj grad brug for lederen til at sætte den strategiske og forretningsmæssige retning.
  /Jasper Steinhausen, Business with Impact

 • Verden er mere åben end nogensinde, men det er noget af en mundfuld at analysere, hvilke markeder der er attraktive for lige din virksomhed. Du kan få masser af hjælp i Dansk Industri til at vælge de rigtige markeder og til at komme godt ud på dem.
  /Jeppe Falck, DI International Business Development

 • Vi vinder kun den grønne omstilling, hvis vi får vundet de unge tilbage. Det skal være attraktivt at være i en produktionsvirksomhed, og de unge skal få øje på det.
  /Peter Trillingsgaard, DI Produktion

 • Saml data ind og være ikke bange for at blive upopulær i bogholderiet. Bæredygtighed kaldes mange steder også for almindelig sund fornuft, og det er vigtigt at få virksomhedens medarbejdere involveret for at lykkes med at blive en klimaklar produktionsvirksomhed.
  /Karen Cederkrantz fra Designa og Catharina Lobdrup fra BF12

 • TMI ønsker sig, at bæredygtighed bliver et reelt konkurrenceparameter i offentlige indkøb og udbud frem for pris og miljømærke

Træ- og Møbelindustrien holdt samme dag generalforsamling, hvor en ny bestyrelse blev valgt. Se hvem der blev valgt

Årsdagen var sponsoreret af Træfonden

Lærke Flader

Lærke Flader

Branchedirektør

 • Direkte +45 3377 3410
 • Mobil +45 2275 0415
 • E-mail lfla@di.dk

Relateret indhold