29.05.24 TMI Nyheder

Naturmødet 2024, hvor TMI og partnere satte skov og træprodukter i fokus

Naturmødet 2024 er slut og TMI og de øvrige partnere på stand 48 har pakket sammen og er draget hjem med rygsækkene fyldt med indtryk og gode kontakter.

#Takketværeskoven kunne statsministeren i sidste uge åbne Naturmødet 2024 med stil fra talerstol i egetræ udlånt til Naturmødet.

Takket være skoven var også overskriften på den fællesstand Partnerskab for Dansk skovbrug havde på Naturmødet. TMI er en del af partnerskabet sammen med Dansk Skovforening, Skovdyrkerne og Hedeselskabet.

Taburet af resttræ
På standen viste vi alt det, man får #Takketværeskoven. Her var eksempler på træ til beklædning fra Norlund A/S, flotte gulve fra F. Junckers Industrier A/S, bæredygtige taburetter lavet af resttræ fra bordproduktion hos Skovby Møbelfabrik A/S og den flotte F Chair fra Brdr. Krüger A/S, der også indgår i kampagnen med sammen navn, som partnerskabet lancerede i april. Kampagnen zoomer ind på alt det fantastiske, skoven bidrager til samfundet med, herunder: rekreative oplevelser, gåture med hunden, pleje af sindet, biodiversitet, beskyttelse af grundvand og vandmiljø, CO2-binding, arbejdspladser og ikke mindst træprodukter som spærene i dit hus og stolen, du sidder på. 
The F Chair
Fra Møbelsnedkeri Kjeldtoft kom en flot bænk: Repetition, der med sit sindrige design giver et hav af indretningsmuligheder og fra Lendager Arkitekter havde vi lånt en stor model af Danmarks største og højeste træbyggeri under navnet TRÆ, der netop nu opføres på havnen i Aarhus. Til at byde velkommen foran standen havde vi et stort bord med tilhørende bænke af douglasgran udlånt fra Grønagergård Savværk.