TMI

Nem adgang til FSC- og PEFC-certificering

TMI’s medlemmer får rabat på FSC- og PEFC-certificeringer. Mindre virksomheder kan blive gruppecertificerede.

TMI har indgået en aftale med WSP Danmark A/S, hvor medlemmerne får mulighed for billig certificering med både FSC og PEFC.

For de mindre virksomheder, der kan indgå i de to certifikaters gruppeordninger, vil TMI’s sekretariat fungere som gruppeleder og dermed lette virksomhederne for meget administration, der er forbundet med at blive certificeret.

Det vil koste 5.000 kr. årligt at være en del af TMI’s certificeringsgruppe. Dertil kommer en mindre årlig afgift til FSC og/eller PEFC, som er afhængig af virksomhedens årlige omsætning af træbaserede produkter.

Større virksomheder, der skal single-site certificeres, får 10% rabat på en FSC- og/eller PEFC- certificering. Desuden vil TMI stille en certificeringspakke med bl.a. skabeloner til de skriftlige procedurer og dokumentation til rådighed.

Hvordan kommer du i gang?

Fælles for begge ordninger er, at de er en CoC-certificering. CoC står for Chain of Custody og er en sporbarhedscertificering.

Læs mere om CoC-certificering, og hvorledes I ansøger her

Større virksomheder, der ikke kan indgå i TMI's gruppecertificering, kan hente ansøgningsskema Det udfyldte ansøgningsskema med oplysninger om jeres virksomhed sendes til WSP Danmark. WSP udarbejder et uforpligtende tilbud med information om certificeringsforløbet.

Mindre virksomheder, der kan indgå i TMI's gruppecertificering, skal tage kontakt til TMI’s sekretariat. Herefter vil I sammen med sekretariatet udfylde de nødvendige dokumenter for virksomheden som gruppemedlem.

Det vil være TMI, som står for FSC/PEFC COC dokumentstyring, og som vil blive auditeret af WSP som gruppeleder. Derudover vil WSP foretage årlige auditeringer af et udvalgt antal gruppemedlemmer.

Se TMI's certifikater og produktgruppelister herunder:

FSC-certifikat
FSC-produktgruppeliste
PEFC-certifikat
PEFC-produktgruppeliste

Simon Auken Beck

Simon Auken Beck

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3411
  • Mobil +45 2671 9651
  • E-mail siab@di.dk

Relateret indhold