Gulvfakta

Gulvbranchens Digitale Kvalitetssikring

I Gulvbranchens Digitale KS-værktøj kan du finde branchens kontrolplaner med reference til normer og standarder for de fleste gulve og gulvkonstruktioner.

Senest opdateret 24.03.2023

 

Database over branchens kontrolplaner

Gulvbranchens Digitale KS-værktøj er en database, hvor du kan finde branchens kontrolplaner med reference til normer og standarder for alle de bygningsdele, der normalt falder ind under området ”gulv”.

Adgang til kontrolplaner

For at få adgang til kontrolplanerne skal du bruge en af de mange IT-værktøjer, der har implementeret "Gulvbranchens Digitale KS". Pt. har 15-20 it-firmaer adgang til databasen. Spørg din nuværende it-leverandør eller stil det som et krav, når du køber nyt Kvalitetssikringssystem.

Indhold

Kontrolplanernes faglige indhold er udarbejdet af Gulvbranchens fagtekniske udvalg og vedligeholdes af Gulvbranchens sekretariat. Når du bruger Gulvbranchens digitale KS, sikrer du dig, at de kontroller der er relevante for opgaven, bliver gennemført og dokumenteret.

Husk at kontrolplanerne skal sagsspecificeres. Det vil sige, at de skal tilrettes til det konkrete projekt. I denne proces skal du som gulventreprenør vurdere, om der på opgaven er særlige forhold, der skal kontrolleres og dokumenteres, eller om nogle af de kontrolaktiviteter, planerne er født med, som er irrelevante.