Gulvfakta

Gulvbranchens digitale Kvalitetssikring

I Gulvbranchens digitale KS-værktøj kan du finde branchens kontrolplaner med reference til normer og standarder for bygningsdele til gulve.

Senest opdateret 15.07.2016

Database over branchens kontrolplaner

Gulvbranchens digitale KS-værktøj er en database, hvor du kan finde branchens kontrolplaner med reference til normer og standarder for alle de bygningsdele, der normalt falder ind under området 'gulv'.

Adgang til kontrolplaner

For at få adgang til kontrolplanerne skal du bruge en af de softwarepakker, der har implementeret "Gulvbranchens digitale KS". P.t. har 2 it-firmaer adgang til databasen.

Indhold

Kontrolplanernes faglige indhold er udarbejdet af Gulvbranchens fagtekniske udvalg og vedligeholdes af Gulvbranchens sekretariat. Når du bruger Gulvbranchens digitale KS, sikrer du dig, at de kontroller, der er relevante for opgaven, bliver gennemført og dokumenteret.

Planerne skal tilrettes til det konkrete projekt. I denne proces skal du som gulventreprenør vurdere, om der på opgaven er særlige forhold, der skal kontrolleres og dokumenteres, eller om der er nogle af de kontrolaktiviteter, planerne er født med, der er irrelevante. En proces, du også skal gennemføre med traditionel KS.

Som hjælp til udførende og tilsynsførende er der for udvalgte kontrolaktiviteter udarbejdet metodebeskrivelser.
Find metodebeskrivelserne på gulvbranchen.dk