Gulvfakta

BREEAM

BREEAM står for BRE Environmental Assessment Method og er en af verdens førende metoder til vurdering af bæredygtighed til masterplanlægning af projekter, infrastruktur og bygninger.

Senest opdateret 02.03.2020


BREEAM

BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) fås i en række varianter til forskellige slags ejendomme. Miljøpræstationen vurderes inden for forskellige områder med mindstekrav til projektledelse, bygningens energianvendelse, indendørsklima med ventilation og belysning, vandøkonomi, affaldshåndtering samt arealudnyttelse og påvirkning af nærmiljøet.

BREEAM er en af verdens førende metoder til vurdering af bæredygtighed til masterplanlægning af projekter, infrastruktur og bygninger. Det genkender og afspejler værdien i aktiver med højere ydelse på tværs af det byggede miljøs livscyklus, fra nybyggeri til brug og renovering.

BREEAM gør dette gennem tredjepartscertificering af vurderingen af et aktivs miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed ved hjælp af standarder udviklet af BRE. Dette betyder, at BREEAM-klassificerede udviklinger er mere bæredygtige miljøer, der forbedrer trivsel hos de mennesker, der bor og arbejder i dem, hjælper med at beskytte naturressourcer og skabe mere attraktive ejendomsinvesteringer.

Vurderingen resulterer i karakteren Acceptable, Pass, Good, Very Good, Excellent eller Outstanding.

imagepdqmo.png

Læs mere om BREEAM