De lyse nuance og formerne med højdeforskelle i vævningen er tidens trend i dette tæppe fra Ege Carpets A/S. Foto: Ege Carpets A/S

13.10.21 Gulvbranchen Nyheder

Vi vil have Vesterhavet inden døre

Mønstre i sandet, svajende græsstrå og bølgeskvulp i strandkanten afspejler tidens trend inden for tæppedesign. Det er den type mønstre, farver og former fra naturen, der er oppe i tiden, siger Susanne Lykke Møller fra Ege Carpets A/S.

Sten, træer, blade, visne blomster, vand, skyer – ja de fleste elementer fra naturen - inspirerer designerne hos Ege Carpets A/S.

  - Tæpper er ikke et modelune. Vi skal jo have dem i mange år. Men naturen går aldrig af mode. Derfor er det en generel trend i vores standard tæppekollektioner, at designet er inspireret af naturen, som vi er så forbundet med. Vi vil have outdoor indoor, siger Susanne Lykke Møller, visual communication manager hos Ege Carpets A/S.

I en ny kollektion – A New Wave - fra tæppegiganten har den rå og uberørte natur ved Vesterhavet inspireret designerne Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr, og her er det netop sand, græs og havet der har været inspirationskilde.

Kollektionen er blevet præsenteret på messen Trends & Traditions i København, og her skabte den stor opsigt. Både på grund af looket med vævninger med højdeforskelle – såkaldt infinity. Og fordi tæpperne er produceret af garn fremstillet af fiskenet, der er samlet op fra havet.

Læs mere i magasinet GULV! her

Relateret indhold