14.04.21 Gulvbranchen Nyheder

Sammen bør vi blive bedre til at drive forretning

På medlemsbesøg rundt om i landet, er vi kommet til Odense, hvor vi besøger Dan Johansen, der driver virksomheden LH-gulve A/S.

Væggene på Dan Johansens kontor er prydet med billeder af speedwayture med sønnen Jakob. Det fylder meget, og Dan fortæller meget begejstret om turene med landsholdet i andre lande, som optager meget af hans fritid, der også bruges på at rengøre og gøre maskinerne klar for sønnen. I fritiden bliver der også tid til at træne, gå på jagt og tage til familiens sommerhus på Skagen.

Hvad er kendetegnende for din virksomhed?

Jeg er udlært gulvlægger fra 1990 og købte mig ind i virksomheden i 1993. Efter nogle læreår så jeg forretningsmulighederne i branchen og siden har jeg udvidet virksomheden med afdelinger i Vejle og Esbjerg.

Hvad lægger du vægt på ved din virksomhed?

Når jeg gør noget, gør jeg det 100 procent. Jeg lægger vægt på, at hele virksomheden er gennemstrømmet af gennemsigtighed og professionalisme, og af at have styr på detaljerne.

Hvad oplever du lige nu?

Branchen er meget fanget af, at fagligheden er sat over for skarp pris/konkurrence. Rådgiverne leder efter fejl bagefter, så de kan retfærdiggøre deres løn. Det er blevet en pengemaskine, der sætter fornuften ud af spil.

Hvad får du ud af dit medlemskab af branchen?

Det ville være godt for branchen, hvis vi kunne samle den om at blive bedre til at tjene penge. At den enkelte og vi alle sammen driver en bedre forretning. Det kunne f.eks. ske gennem et netværk, hvor vi lærer at drive forretning.

Relateret indhold