10.06.21 Gulvbranchen Nyheder

Opfordrer flere til at netværke

Vi har gjort holdt hos Næstved Gulve A/S på vores besøg hos medlemmerne. Her møder vi Johnny Jørgensen, som gik i sin onkels fodspor og blev gulvlægger. Næstved Gulve A/S opkøbte Johnny Jørgensen i 2006 – lige inden finanskrisen. Siden har nye tider og et nyt marked udviklet virksomheden meget, så den løbende tilpasses til omverdenen.

Fortæl om din virksomhed

Vi fik nye lokaler for fem år siden, og de ligger mere centralt i forhold til vores kunder. Meget af kontorarbejdet har vi lagt ud til eksterne, så vi kan holde fuldstændig fokus på gulvfagligheden. Vi har også en professionel bestyrelse.

Hvad lægger du vægt på i din virksomhed?

At vi sælger hele pakken, så vi både sørger for de rigtige gulv, og at det bliver lagt fagligt korrekt.  Og at det ikke ender med, at der går for meget tid med Djøf-arbejdet, så vi ikke tjener penge.

Hvad oplever du lige nu?

At det er vigtigt, at branchen arbejder sammen om at undgå, at vi bliver arbejde og ben for kunder, der køber deres gulv i Bygma. Og at vi holder vores faglige fane højt og tager os ordentlig betalt for det gode faglige arbejde, vi laver.

Hvad får du ud af dit medlemskab af Gulvbranchen?

Jeg får meget ud af mit netværk i branchen og sidder også i et af de faglige udvalg. Generalforsamlingen sidste år havde gode debatter og udvider mit netværk. Det er ærgerligt, at der ikke er flere, der får den oplevelse.

Relateret indhold