02.07.21 Gulvbranchen Nyheder

OK Gulve står over for generationsskifte

OK Gulve A/S i Odense på Fyn står over for en slags generationsskifte. Planen er, at Daniel Jocic, der har været i virksomheden i 15 år, skal overtage efter Tom Petersen. Igennem tiderne er meget forandret, og seneste har OK Gulve solgt Garant-butikken fra i 2019 for at fokusere på at være gulvlæggere.

Fortæl om din virksomhed

OK Gulve A/S blev grundlagt i 1925 og vi er 20 gulvlæggere og tre lærlinge. Oprindeligt arbejdede vi med korkgulvet. Materialevalget har siden udviklet sig, så vi dækker et fagligt bredt spektrum. Vi arbejder primært med erhverv i storenterpriser, men vi får  også tid til private kunder.

 

Hvad lægger du vægt på ved din virksomhed?

Vi lægger vægt på, at vi er gode til vores job, og samtidig har det sjovt, så man nyder at være en del af arbejdspladsen. Det er Lisbeth, der sidder med regnskab mv, et godt eksempel på. Hun har lige haft 42 års jubilæum i virksomheden.

 

Hvad oplever du lige nu?

At vi som fagfolk skal kigge på andre brancher for at lade os inspirere til, hvordan vi tjener gode penge og er gode til at rekruttere unge. Elektrikerne er f.eks. gode til at få den rigtige pris for kvalitetsarbejde.

Vi skal samtidig holde fast i vores egen faglighed med f.eks. GVK, så vi får sat en fælles høj standard.

 

Hvad får du ud af dit medlemskab af branchen?

Vi udgør med vores medlemskab en stærk modpart til 3F. Og så er en vigtig årsag til, at vi er medlem af Gulvbranche, at vi står sammen som branche. Også Gulvfakta har vi glæde af, og den videnportal fungerer godt. Når vi har brug for rådgivning, så bruger vi juristerne. Desuden deltager Daniel på generalforsamlingen og i Gulvbranchens arrangementer og dyrker det gode netværk i branchen.

Relateret indhold