13.01.22 Gulvbranchen Nyheder

Nyt gulvkursus – vær forrest i at tilbyde de nyeste teknikker til mønstre og intarsia i gulve

Gulvskolen i Viborg tilbyder nu kurser i at anvende CNC-styrede fræsere - et helt unikt værktøj, der giver dig og din virksomhed mulighed for at levere prisbillige løsninger til kunderne med tilhørende øget efterspørgsel.

CNC-styrede fræsere er ikke længere nødvendigvis store, komplicerede, stationære og dyre maskiner. Maskinerne er så mobile, at de kan være bag i varevognen, er intuitive at anvende og har en pris, der betyder at de fleste kan være med. Det vil gøre det meget lettere at lave komplicerede mønstre i gulve og helt sikkert give muligheder for at levere prisbillige løsninger til kunder med tilhørende efterspørgsel.

På kurset lærer man at lave de bagvedliggende programmer og at lave selve den tekniske udførsel.

Du kan se værktøjet i aktion her

Kurset hedder 49832 Gulve - CNC overfræser til intarsia og mønster. Det varer tre dage og udbydes på Gulvskolen i Viborg. Næste kursus starter d. 9. februar 2022

Pris og tilskud

Kurserne afvikles under AMU og koster 384 kr., som firmaet betaler.

Medarbejderen modtager den løn, de har aftalt med mester under kursusperioden. Firmaet får løntabsdækning 120,50 kr. pr time.

Hvis virksomheden er under overenskomsten mellem DI og 3f på gulvområdet, er der dertil ”poseopfyld” fra kompetencefonden på 65 kr. pr time

I forbindelse med Master Skills i uge 5 og 6 er der helt specielt støtte at hente fra kompetencefonden på 100 kr. pr. time.

Firmaet søger VEU-godtgørelse og fonden på Voksenuddannelse.dk, når man tilmelder medarbejderen på kurset. Derudover kan der søges befordringstilskud og tilskud til kost og logi (500 kr. pr. døgn-passer ofte med prisen på skolehjem på den skole, hvor man tager kurset)

Kontakt

Vil du tilmelde dig kurset, eller har du opfølgende spørgsmål, kan du kontakte Lene Bruunshøj Jensen på tlf. 8950 3300 eller på mail lbje@mercantec.dk

Relateret indhold