21.01.22 Gulvbranchen Nyheder

Sprang fra universitetet til gulvfaget

Det første du ser, når du træder ind hos PF Gulvservice i Aarhus-forstaden Risskov, er et billardbord. Ikke et almindeligt bord, som du ser på et værtshus, men derimod en meget professionel udgave.

Forklaringen er, at Phillip From udover at være medlem af Gulvbranchen også er Danmarksmester i 8-ball. Han bruger bordet en gang imellem til lige at tage en halv times spil, når han skal slappe af. Phillip Froms baggrund er også lidt specielt, da han har læst på universitetet, inden han kom ind i branchen. Men han fandt det mere interessant at kunne se, hvad man har lavet, og skippede derfor bøgerne.

Fortæl om din virksomhed

Virksomheden blev grundlagt i 1997, og i dag er vi fem ansatte. Vi udfører gulventrepriser på Fyn og i Jylland.

Hvad oplever du lige nu?

Vi er ved at flytte rundt i vores lokaler efter en ny byggetilladelse. Vi har haft travlt i længere tid, og nu er vi også begyndt at få udfordringer på at skaffe materialer.

Jeg kunne godt bruge en lærling. Der mangler kvalificeret arbejdskraft i branchen, og det vil jeg også gerne være med til at løfte.

Hvad får du ud af dit medlemskab af Gulvbranchen?

Jeg er glad for mit medlemskab. Dels er der overenskomsten, dels er jeg med til at støtte branchen. Jeg sætter pris på, at der er nogen, der har overskud til at være aktive i foreningen. Det er også mit mål på sigt. Det viser, at der er helt styr på og ro på tropperne. Jeg er også interesseret i at dyrke netværksdelen i foreningen mere. Desværre kommer travlheden i hverdagen i vejen. Det samme gælder læsning af nyhedsbrevet og Magasinet Gulv, som jeg ikke har megen tid til.

Relateret indhold