01.03.22 Gulvbranchen Nyheder

Hjalp sin far med gulve som 5-årig

I udkanten af Aalborg finder vi Jegstrup Gulve ApS, hvor vi besøger direktør John Jegstrup. Han har arbejdet i branchen, siden han var bare fem år, hvor han hjalp sin far, og siden 1991 har han været selvstændig. Da vi træder ind i butikken, møder der os et syn af et helt nyt kæmpe showroom, der er under opbygning og opdelt i tre rum.


Fortæl om din virksomhed

Jeg er i gang med at opbygge mit eget koncept for et showroom for både private og erhverv, hvor jeg samtidig har Danmarks største udstilling af de crossmotorcykler, som jeg også er meget optaget af.

Jeg brænder for gulvarbejdet, og jeg har mine egne holdninger til faget og branchen. I Jegstrup beskæftiger vi ca. 10 medarbejdere og udfører alle typer gulvarbejde.

Hvad lægger du vægt på ved din virksomhed?

Min tilgang til gulvarbejdet er, at ærlighed overfor kunden betaler sig. Gulve er hele mit liv, og jeg elsker arbejdet med at sælge det rigtige gulv til kunden.

Hvad oplever du lige nu?

Vi har meget travlt i branchen for tiden. For travlt til at branchen passer på sin kvalitet. Opgaverne kommer af sig selv gennem gode samarbejdspartnere.

Vi oplever, at for mange unge hopper fra faget. Vi skal blive bedre til at sælge over for dem, at det er spændende og givtigt at arbejde med gulve.

Der er også for mange, der starter som selvstændig, og så går det desværre galt efter kort tid. Det ødelægger lidt branchens ry.

Hvad får du ud af dit medlemskab af Gulvbranchen?

GVK er en god ordning, men den bør være endnu mere gennemført, så der er en tættere kontrol med vådrumsarbejde, der er et vigtigt stykke arbejde. Specielt i etageejendomme.

Jeg har printet Gulvbranchens kontaktsheet ud, så jeg ved, hvor jeg kan finde hjælp, hvis jeg får brug for det. Jeg skimmer nyheder, men jeg har for travlt til at læse nyhedsbrevene.

Relateret indhold